Hur Dra kedjan på en Polaris Explorer 250 ATV

Kedjan på Polaris Explorer 250 ATV löper från transmissionskedjehjulet till bakaxeln drevet. Transmissionen kedjehjulet är placerad på den bakre sidan av transmissionen och ser ut som en bit av runda metall med skarpa punkter på den. Bakaxeln kedjehjulet är en stor, rund metallskiva med spikar runt det, som ligger mot mitten av bakaxeln. Kedjan är ansluten med små länkar, med stiften i mitten av varje länk. Ta bort länkar kommer åt kedjan. Saker du behöver
ATV lift
Kedjelänk borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Lyft den bakre delen av Polaris Explorer 250 ATV från marken, med ATV hissen. Placera en pallbock under motorn, på höger och vänster sida. Sänk Polaris Explorer 250 ATV på pallbockar.
2

Placera länken verktyget över en av kedjans länkar på toppen av kedjan, så att länken verktygets metall stift är uppradade med stift i kedjan länken. Vrid handtaget på länken verktyg för att trycka kedjan länk ut från mitten av den kedja länk. Addera 3

Ta bort kedjan länk från kedjan. Anslut de två ändarna av kedjan, så att hålen på varje länk linje med varandra. Sätt i metall stift i mitten av länkens hål.
4

Placera länken verktyget över kedjelänk, se till att metallen stift linje med varandra. Vrid handtaget på länken verktyg för att trycka in stiftet i kedjan länken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117637.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.