Konvertera en husbil Into en leksak Hauler

En typisk 38-fots A-Klass husbil strippad från den bakre väggen på baksidan av hyttstolar skulle ge cirka 30 meter av användbara linjära utrymme, närmar sig åtta meter i bredd och sju meter i höjd. Denna stora och funktionella öppna utrymmet effektivt skulle kunna delas mellan "hus" och "garage" delar av en leksak dumprar. Konvertera en husbil i en leksak dumprar är en utmanande och ytterst givande projekt för en skicklig hantlangare, som kräver en hel del eftertanke och planering. Saker du behöver
Inga verktyg behövs
Visa fler instruktioner
1

säkerställa att projektet inleds med en fullt fungerande husbil, eftersom kostnaden för att köpa utrustning för eftermontering skulle snabbt göra projektet ohållbar. Testa balsam tak luft, ugn, kylskåp, kock spis, vattenpump, dusch, toalett, fönster, ventiler tak och generator. Se till att det inte finns några läckor i färskvattentank eller de svarta och grå spillvattentank. Bevara alla inventarier för återanvändning.
2

Design bakre garageporten med hjälp av en behörig ingenjör och Fabricator. Om axeln höjd tillåter, planera en split "holländsk" dörr där den nedre delen gångjärnen ner för att bilda lastramp medan den övre sektionen gångjärnen upp, vilket skulle skapa skugga vid den öppna änden. Installera en tung, svetsad metallram runt hela öppningen, och svetsa denna ram till husbil chassi. Fäll den nedre delen av dörren till chassit för att lindra belastningen på golvet, även om det innebär att förlänga chassiet från bakom bakaxeln hela vägen ut till baksidan av husbilen. Använd alltid marin-rated hårdvara för eventuella yttre beslag.
3

Tänk reflooring hela den öppna rymden. När de ursprungliga apparater har tagits bort, kommer golvet att späckat med mellan 20 och 50 öppningar av olika storlekar, från små hål genom vilka propan och vatten ledningar sprang, till stora hål som tjänade toaletten och plenumet kanaler.

4

Linje garaget område med glasfiberarmerad paneler, eller FRP, tillgänglig från de flesta lager hem förbättring. Om de ursprungliga innerväggarna kan till stor del bevaras, kommer egenutvecklade FRP lim fixa panelerna säkert på plats. Installera lysrör, som använder mycket mindre el än vanliga glödlampor, och bygga arbetsbänkar över hjulhusen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118408.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.