Hur man installerar ett bränslefilter i en golfvagn

En golfbil är ett effektivt transportmedel - inte bara på golfbanor men runt landsbygden och stranden samhällen också. En välskött golfbil kan pågå många år och kräver minimalt underhåll. När du utför underhåll på din gasdrivna golfbil, är det viktigt att installera ett nytt bränslefilter regelbundet. Saker du behöver
golfbil användarmanual
Wrench (er) från platt skruvmejsel
nya bränslefiltret
Visa fler instruktioner
1

Släpp trycket på bränsleledningarna för att förhindra brand. Lokalisera golfbil proppskåp och dra ur säkringen i samband med bränslefiltret, kolla din instruktionsbok. Detta kommer att förhindra att bensin orsakar en brand farlig situation.
2

Leta bränslefiltret. Bränslefiltret är inte omedelbart exponerad och kommer att kräva en del manövrerande för att komma till. Använd din instruktionsbok för att hitta där filtret är belägen.
3

Koppla slangarna att exponera bränslefiltret. För att få tillgång till bränslefiltret, måste du koppla ett antal slangar som täcker det. De tre slangar som måste avlägsnas är alla relaterade till bränsletanken, känd som tillförselledningen, bränsleledningen och ventilationsledningen. Använd din skiftnyckel för att lossa och tillfälligt koppla dessa slangar.
4

Ta bort det gamla filtret. Om du tog bort de korrekta slangar bör golfbil s bränslefilter lätt ses någonstans nära öppningen av bränsletanken. Dessa filter hålls på plats med en kraftig variation av spännskruvarna, ta bort skruvarna med en platt skruvmejsel. Kassera det gamla filtret i rätt avfallsbehållare.
5

Sätt i det nya filtret. Placera det nya filtret i samma position och använd en skruvmejsel för att fästa filtret på plats.
6

tillbaka din varukorg till fungerande skick. Använd din nyckel för att sätta tillbaka de utbudet, bränsle och avluftningsledning slangar. Avsluta processen genom att återansluta säkringen till bränslefiltret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118360.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.