Honda FourTrax 200 90 Specifikationer

Den FourTrax 90 är en fyrhjulsdriven ATV ( ATV ) som erbjuds av Honda Motorsports som har en encylindrig , fyrtakts motor . Honda rekommenderar att FourTrax 90 ATV för operatörer och ryttare är 12 år och uppåt . Motor

FourTrax 90 ATV har en 86 cc fyrtaktsmotor . Detta encylindrig motor erbjuder en hel del kraft och , tillsammans med en 15 mm förgasare , har bra bränsle körsträcka . Den FourTrax 90 använder en pull - start-system för och kan bara kopplas in när föraren sätter fyrväxlad växellåda i friläge .
Chassis

FourTrax 90 har en stålram och chock fjädring på både fram- och baksidan av fordonet . Den främre hjulupphängningen har oberoende stötdämpare , medan den bakre upphängningen består av en enda stöt setup. Den ATV är utrustad med 8 - tums däck och förseglade raster trumma på både fram-och axlarna tillbaka .
Storlek

FourTrax 90 åtgärder 58.6 inches lång , 36,1 inches hög och 35,2 inches bred . Stolen sitter cirka 25,5 inches från marken , och ATV har en total markfrigång på 4 inches . Den har ett bränsle kapacitet på 1,6 liter och en torrvikt på £ 243,6 .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118144.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.