Återställa en gammal Travel Trailer

En stuga eller resa släpvagn kan återställas och ombyggda till färdig den för att leva i, eller som en turnerande bil för semester. De olika typer av reparativ arbete du utför på släpvagnen beror på om du vill aktivt reser, eller istället använda vagnen som ett fast hem eller husvagn. Fasta trailers erbjuder den extra möjligheten att skapa en trädgård runt fordonet och att koppla den mer permanent till omgivande faciliteter som vatten, avlopp och el. Det är värt att notera, trots att många av dessa bekvämligheter finns nu i släpvagn parker och husvagnsplatser hela Amerika och Europa. Saker du behöver
Skyddsmask
tjocka handskar
kofot
Dammsugare
Sponge
varmt tvålvatten
Slang Utdragbar mäta Isoleringstejp
board
Byte fönster och dörr (tillval) katalog Bakgrund Review Paint
Carpet
Linoleum
Bäddsoffa
Plywood
Seating
Matlagning utrustning
Sink
Toalett
Microwave
Extern primer
Extern måla
Visa fler instruktioner
1

Överväga dina alternativ innan du börjar renoveringen. Bestäm om du vill ha ett privat utrymme för dig själv, kanske en ateljé eller enstaka personer fritidshus eller en familj stilen släpvagn med kokmöjligheter, sovrum, hög kvalitet sanitet och umgängesstråken. Sikta på massor av verktyget utrymme, tillräckligt utrustning för vad du behöver, till exempel matlagning redskap, en tv, en säng eller två och en toalett, men också se till att du undvika att göra trailern för trångt.
2 < p> Använd en mask och handskar. Ta bort skräp och ruttnande trä först, om närvarande, med hjälp av dina händer och en kofot. Ta ut gamla, slitna möbler och trötta gardiner och kasta. Spara allt som fortfarande fungerar och ser någorlunda bra. Enligt Tidlösa Travel Trailers, gamla vagnar lider ofta av aluminium och glasfiber skador. Rengör insidan av vagnen med hjälp av en dammsugare, svamp och varmt tvålvatten. Lämna det till luft och torka med fönstren och dörren öppen. Stäng dörren och fönstren tätt. Spola utsidan av släpet.
3

Mät din släpvagn mått när den är tom med en utdragbar måttband, inklusive höjd, bredd och djup, och välja vilka bekvämligheter du realistiskt kan passa in. Skapa en plan, med dina nya mätningar, beskriver där varje "rum" kommer att bli. Tänk grunderna: sittgrupp, sovalkov, kokvrå, tvätt område
4

Köp tunt skurna isolerskiva för väggarna om du har råd med utrymme, vilket är särskilt användbart för kallare klimat och viktigt. för människor som lever i sin trailer. Byt ut felaktiga eller trasiga fönster och dörrar. En vanlig trailer fönster ska kosta endast cirka 30 dollar. Måla eller papper innerväggar. Matta på golvet eller lägga färska linoleum, var noga med att köpa rätt mängd beroende på storleken på din setup.
5

Köp en bäddsoffa som passar genom den största ingången till släpet och passar inuti sittgrupp när fullt utsträckt. Konstruera en skiljevägg från plywood till avsnitt sovrum /vardagsrum off. Skapa extra, kommunala sittplatser om släpvagnen ska rymma en familj eller gäster. Fäst extra sittplatser på väggen eller golvet så att den fortfarande och säkert under transporten, om släpvagnen är avsedd för resor.
6

Installera köksutrustning, handfat och toalett, eller be en professionell för att hjälp med VVS och välja en släpvagn spis. Vanliga apparater är för stora och tunga för släp, så välj objekt som passar bra och är avsedda att fästas på plats. Lägg elektriska apparater sista, såsom TV, radio eller mikrovågsugn. Spara utrymme där det är möjligt.
7

Måla utsidan av släpet vid behov med hjälp av ett skikt av yttre ytan primer. Låt torka i två timmar. Applicera två lager av din valda färg, lämnar varje skikt torka i flera timmar. Applicera en väderbeständig täckfärg för att försegla färgen och skydda den i många år framöver.
8

Skapa utomhus utrymme om släpet kvar på plats för det mesta. Utomhus, energieffektiv belysning och en enkel trädgård eller grönsaksland är alla användbara tillägg. Använd dina träbearbetning färdigheter för att skapa en uppsättning av kraftiga åtgärder för att göra området ingången säkrare och lättare att komma åt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118407.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.