Hur sätta bollen i höjd på en Vikt Distribuera Hitch

Körning med tungt släp kan sätta en stor påfrestning på bilens bakvagn, vilket den bakre änden sag märkbart. Den extra vikten på den bakre delen av fordonet kan orsaka skadliga köregenskaper. Genom att använda en vikt distribuera hitch kan detta problem korrigeras genom att placera tungan vikten för släpvagnen lika vid den främre och bakre delen av dragfordonet. Ett av de första stegen i att inrätta en vikt distribuera skumt är att ställa in rätt höjd DRAGKROK. Saker du behöver
vattenpass
mätuttag tejp
ställa
Ratchet skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Placera en 3-fots snickare nivå längdriktningen på golvet i din släpvagn. Höj eller sänk trailern uttaget på framsidan av din släpvagn tills bubblan i toppen av nivån lägger in mellan de två varumärkena.
2

Mät från marken till toppen av DRAGKROK kopplare på framsidan av din släpvagn med ett måttband. Gör en anteckning i denna mätning.
3

Skjut skumt dragstång i skumt mottagaren på baksidan av dragfordonet. Mät från marken till toppen av hitch bollen på skaftet, som är fäst vid dragstången. Följ efterföljande steg för att justera höjden på hitch bollen om det inte är 0,75 tum till 1 tum högre än trailern kopplaren höjdmåttet.
4

Lossa de två fästbultarna som fäster hitch skaftet till dragstången med en hylsa och spärrnyckel. Ta bort muttrarna och brickorna från bultarna. Håll skaftet med en hand medan du tar bort de två bultarna med den andra handen.
5

Håll skaftet i läge på dragstången monteringshålen som kommer att positionera DRAGKROK närmast till sin rätta höjd. Sätt de kvarhållande bultarna genom skaftet och dra bar monteringshål. Placera brickor och muttrar över den gängade änden av bultarna skjuter ut genom den motsatta sidan av dragstången. Dra åt muttrarna med en socket och spärrnyckel.
6

mäta höjden på toppen av skumt bollen från marken. Se till att höjden är 0,75 tum till 1 tum högre än marken till kopplingen mätningen tas på släp. Flytta skaftet till det näst högsta eller lägsta monteringshålen på dragstången på samma sätt för att få en korrekt mätning, om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118373.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.