Tunga Trailer Verktyg

tunga lastbilar släpvagnar används för att lägga till extra bogsering kapacitet och verktyg för att stora lastbilar. De används ofta av individer som äger små företag såsom landskapsarkitektur och företag VVS. Dessa trailers, som någon typ av utrustning, kräver verktyg för underhåll och reparationer. Om du är i marknaden för en tung släpvagn, kanske du också vill investera i dessa verktyg. Ratchet Set, vinsch och Jack

För att upprätthålla och arbeta med en tung släpvagn, behöver du några verktyg. En fullständig Ratchet set, vinsch och en domkraft är primär. Det finns flera uttag som kan användas, beroende på storleken av släpfordonet. Jacks är oftast sidewind - hissen handtaget är på sidan, topwind - lyfthandtag är på toppen av jack, eller driven - manövreras med en knapp eller spak. Det finns A-frame domkrafter, svängbara domkrafter, släpp domkrafter ben och flera andra typer. Som för vinschar, som också används för att lyfta objekt, det finns manuella och elektriska modeller.
Släpvagnskoppling Verktyg

Couplers koppla släpet till lastbilen. Det finns en mängd av släpvagn kopplare att överväga. Svanhals koppel, A-frame kopplare, raka tunga kopplare och vikbara kopplare är några alternativ. Tillsammans med en koppling, behöver du även stålkulor hitch, en boll skiftnyckel, lås koppel, täcker bollen, kedjor säkerhet, kablar och krokar.
Släpvagnskablage

Trailers måste ha kabelanslutningar för bromsljus, blinkers och andra elektroniska delar. Det finns många ledningar kit komplett med alla nödvändiga kablar och kontakter. Du kan också behöva switchar, lampor tag, lökar, nödbelysning, avbitare och elektriska testare.
Släpvagnsbromsar och Hjul
bromsar

är oerhört viktigt för funktionen hos släpvagnen. Beroende på om din släpvagn med hydraulisk, luft eller elektriska bromsar, behöver du olika typer av utrustning. För hydrauliska bromsar, är skivor, trummor och bromsslangar behövs. För luftbromsar, luftslangar, skor, kammare, membran, ventiler broms, guvernörer, pinnbultar och muttrar. För elektriska bromsar, elektriska styrsystem och break-away kit är nödvändiga. Reservdäck och fälgar är också nödvändigt.
Trailer Suspension

Trailer fjädring påverkar attraktionen och dragande effektiviteten av trailern och måste noga upprätthålls. Bladfjädrar är en absolut nödvändighet för släpvagnar. Det finns flera typer, anpassade för olika trailers, inklusive dubbla öga fjädrar, krok-end fjädrar toffel, öppna ögon fjädrar toffel och många andra. Tillsammans med fjädrar, behöver du fjädersätena, galgar våren, fotbojor våren, schackel bultar, barer equalizer, bussningar och axel monteringssatser.
Andra Trailer Verktyg

Det finns flera andra verktyg som kan vara nödvändiga, inklusive stoppklossar, som används för att hålla vagnen på plats vid lyftet, spännband, reservdelar fendrar och kung stift. För båttrailers, Kojer, reseguider båge, ramar, rullar och hubbar behövs också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118121.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.