Hur Wire en Slide-In Camper

En av de mest populära tillbehör bland RVers är en slide-in rummet avsnittet, oftast kallad slide-out, bump-out eller glid. Den utdragbara minskar en husbil är obehagligt trång känsla, och nyare enheter med fyra slide-outs kan faktiskt ha sina användbar golvyta ökat med nästan 100 procent. Sovrum slide-outs är generellt det mest önskvärda, med pentry och sittgrupper nära bakom. Ledningar en redan existerande slide-out efter komponentfel eller en brand är en relativt enkel process, så länge tillverkaren kopplingsscheman finns tillgängliga. Saker du behöver
Elektrikers Toolkit Review Wire
kontakter
Brytare
Elektroniska komponenter (system specifikt)
Visa fler instruktioner
1

Kontakta både husbil och utdragbara tillverkarens tekniska support för att få kopplingsscheman, som ibland kallas scheman. Tillverkaren av slide-out kan vanligtvis fastställas genom att läsa namnet präglad eller tryckt på sidan av drivmotorn.
2

Kontrollera bakom skåpet eller väggen som din kontroll och paneler monitor försänkta. Det bör finnas en lucka som ger tillgång till baksidan av alla trådbundna komponenter systemförvaltning och deras respektive vävstolar. Systemet innefattar vanligen en kontrollpanel, en monitor panel, en eller flera tryckta kretskort, en eller flera magnetventiler och en eller flera reläer.
3

Förstå hur hela maskinen kommer du vara ledningar fungerar faktiskt. Typiskt makten kommer att levereras via en brytare till den första terminalen av en nyckelharpa slide-out säkerhets switch med två kablar anslutna. Den andra terminalen kommer att mata till kontrollpanelen, från vilka anslutningar görs till monitorn panelen och en slide-in/room-out vippströmbrytare. Den vippströmbrytare initierar rörelsen i utdragbara rack-and-pinion eller hydrauliska mekaniska drivsystem.
4

Conform exakt alla färgkodar och mätare tråd rekommenderas av bolagets kopplingsschema. Komponenter ska normalt vara klassad för 14-volts DC vid 40-amp spik för toppbelastning och 20-amp kontinuerlig användning. Den brytare som används för att skydda motorn måste också vara dimensionerade exakt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117362.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.