Vinterdäck Alternativ för All- Terrain Vehicles

All - terrain vehicles , ofta kallade ATV , i allmänhet säljs med all - season däck . Om du kommer att använda din ATV i snön ofta eller ridning i djup snö , behöver du vinterdäck eller snö och däck lera som är tillverkade av material som förblir mjuka under 15 grader Celsius , vilket gör dem mindre hala . Vinterdäck

vinterdäck såsom Maxxis 4 - Snow är gjorda på så sätt att de kompakta snön under däcket samtidigt ta tag i snö för dragkraft som krävs för hastighet och säkerhet . Vinterdäck är mjukare än andra däck och har horisontella slitbanor som fungerar som snökedjor .
Mud och vinterdäck

Däck såsom Maxxis Bighorns och Polaris 589s görs till fungerar bra i både snön och leran. Sådana däck presterar inte lika bra i djup snö och vinterdäck bör övervägas om du kommer att rida i snön oftare än inte . Dessa däck fungerar bra i snöslask eller smältande snö som skapar lerig snömodd .
Trail Däck eller all-terrain däck

Trail däck eller all-terrain däck kan användas för snö eller snö -och lera . De har en större mönsterdjup - livet än de flesta andra däck , men är mindre än idealisk för snön eftersom de har en tendens att gräva och fastna eller härda , vilket gör dem hala och unnavigable .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117924.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.