Hur man bygger en egen Pickup Camper

Om du har några snickeri färdigheter, en pickup och några grundläggande verktyg, är det lätt att bygga din egen pickup sommarlägret. En husbil skal som täcker din lastbil säng ger dig en take-längs plats att sova medan camping så att du inte behöver brottas med att sätta upp ett tält. En husbil skal ger dig också ett sätt att transportera saker i din bil och samtidigt skydda dem från regn och vind. Tillverkad med en träram, är den enkla husbil skalet en hanterbar lätta camping lösning. Saker du behöver
14 brädor, 2-av-4 lager längder
8 metallvinkel hängslen
Måttband
Två sidorutor
Bakruta
Hatch typ fönster spärren
Tre gångjärn
Tre 4-by-8-fot blad 1/4-tums plywood
butylgummi tätningsmedel
tätningspistol
bordet såg eller cirkelsåg
2-tums sheetrock skruvar
Ström borr och bits
C-klämmor
Matta remsor
mattlim
Epoxi primer
Epoxy lackfärg och spruta eller borstar
Maskeringstejp
Visa mer Instruktioner
1

Mät och klipp 2-by-4-tums styrelser att ramen runt toppen av flaket. Lämna ut änden styrelsen så basen gör ett "U"-form. Sidorna och sluttvärbalk av basen måste ligga plant på kanterna av pickup sängen. Förstärka hörnen genom att skruva hängslen metall vinkel i hörnen. Bygg en andra identisk ram för toppen av husbil skal, utom inkludera den saknade änden så den övre ramen är en färdig rektangel.
2

Mät och skär dubbar att göra ramen för sidoväggarna. Utrymme de tappar 12 inches isär mellan toppen och underredet. Låt änden över öppen baklucka. Gör ett rektangulärt utrymme för att passa fönstren på sidorna.
3

Mät och skär 1/4-tums tjocka plywood bitar att passa slutet, toppen och sidorna av ramen. Skruva arken på plats och täcka skruvskallarna med gummilisten. Klipp ut det inramade området för sidofönstren.
4

Installera sidorutorna enligt tillverkarens anvisningar. Täta runt ramen innan du trycker in den inramade öppningen och skruva fast den på plats.
5

Klipp ett stycke plywood stycke för bakre lucköppningen. Den plywood bör passa inuti den öppna änden av den husbil skalet och sträcker sig från toppen av bakluckan till toppen av husbil och sida till sida över den bakre öppningen. Klipp ut en rektangulär öppning för att passa fönstret du har köpt för den bakre luckan.
6

Skjut plan bakre skjutbara fönster i öppningen på plywood lucka och skruv eller bult på plats. Fäst tre gate gångjärn upptill och överlappa toppen av husbil, skruvning eller bultning gångjärnen på plats.
7

Fäst låset till botten av den bakre luckan montering och fångsten till bakluckan. Ställ hela sommarlägret ovanpå pickup sängen.
8

Måla husbil skalet inifrån och ut. Lim remsor av mattan till botten av den U-formade bottenram. Ställ skalet ovanpå pickup sängen. Använd C-klämmor för att klämma basen av husbil skalet till sidorna av pickup sängen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118100.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.