Hur att byta däck på en fälg

Byta däcket på fälgen på din All Terrain Vehicle (ATV) är en sak som alla som äger en måste göra en dag. När som helst du skadar däcket på din ATV, bör du byta ut däcket. Detta är inte en svår process, men det kommer att ta viss styrka för att få däcket över kanten. Den återförsäljare där du köpt din ATV kommer att ha allt du behöver för att få jobbet gjort på rätt sätt. Saker du behöver
Wrench
brytjärnet
WD-40
Nytt däck
ny innerslang
Visa fler instruktioner
1

Ta bort muttern som är fästa hjulet till ATV med skiftnyckel. Dra av hjulet från ATV och släppte ut all luft som fortfarande kan vara inuti det inre röret.
2

Skjut spett mellan däcket och fälgen. Om det är svårt att skjut spett mellan däcket och fälgen, sedan spraya WD-40 på däcket, fälgen och bända bar.
3

Lyft upp på spett till Skjut däcket över fälgkanten. Gör detta runt hela kanten att koppla bort däcket från fälgen. Dra slangen ut från mellan däcket och fälgen.
4

Placera det nya däcket över fälgen och tryck ner på däcket till pop läppen av däcket över fälgkanten. Placera spett mellan däcket och fälgen och lyft upp för att få däcket helt över kanten på fälgen. Placera det inre röret mellan fälgen och däcket, satt i luftventilen i luften ventilhålet.
5

Tryck ner den andra sidan av däcket på fälgen och använda pry bar att få läppen av däcket över fälgkanten. Fyll slangen med luft och montera tillbaka hjulet på ATV, med nyckeln för att byta ut muttern och fäst hjulet på ATV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117561.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.