Hur du justerar Electric Camper Bromsar

Det finns två huvudsakliga justeringar som skall göras vid justering av elektriska bromsar på en husvagn. En justering är stjärnan hjulet mellan bromsbackarna, den andra är bromsenheten. Elektriska bromsar använder trumma och sko-stil bromsar. De aktiveras när 12-volts likström sänds till en elektromagnet som fäster mekaniskt till ett par bromsbackar i varje hjul för att bromsa släpvagnen. Det är viktigt att inse att elektriska bromsar inte är utformade för att låsa upp den husbil hjul. De hjälper bara att bromsa släpvagnen, stopp är främst bördan av dragfordonet. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Jack stå
hjulblock
Broms sked
Visa fler instruktioner
Adjsuting elbromsarna på en Camper
1

Haka släpvagnen till dragfordonet, anslut släpet kontakten och blockera alla hjul på släpfordonet utom hjulet justeras.
2

Placera enheten broms controller i dragfordonet. Den elektriska strömmen till släpvagnen bestäms av inställningen på denna apparat. Vrid hjulet eller omkopplaren på bromsen regulatorn till max inställningen att skicka den maximala mängden DC
3

till den elektriska bromsen magneter.
4

Inspektera husvagnen för att avgöra om alla axlar är utrustade med bromsar. För en axel för att få bromsarna, kommer det att ha en stödplatta, en bromstrumma eller en skiva.
5

Placera en domkraft under axeln nära ratten justeras och höja hjulet från marken. Sätt en pallbock under axeln för säkerheten.
6

bort den långsträckta gummiproppen längst ner på bromsbackarna fästplattan med hjälp av en skruvmejsel. Fästplattan är bakom ratten och håller bromsbackarna.
7

Sätt bromsen sked eller bladet av en stor platt skruvmejsel i slitsade hålet tills den hakar malteserhjulet insidan för att justera bromsarna . Bänd malteserhjulet upp eller ner medan du vrider på släpvagnen hjulet. Sluta justera när ett lätt motstånd känns på roterande trailer hjulet. Upprepa detta steg tills alla bromsar på alla hjulen är justerade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118095.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.