Kan jag sätta en backup kamera på min husbil?

En backup kamera-system inte bara eliminerar blinda fläckar, men också låter dig övervaka händelser som händer runt din husbil. Du kan köpa en kamera-och-monitor-integrerat system eller köpa komponenterna separat för att skapa en inställning som är perfekt för dina ändamål. Hittills den senaste innovationen i kameran och mätenheter är trådlösa system med streck-monterad eller backspeglar monitorer spegel. Typiska paket inkluderar backup kamera, skärmen och cigarettändare plug-in, upphängningsanordningar, säkerhet hårdvara, och bruksanvisning. De flesta enheterna är lätta att installera själv eller så kan du anlita en professionell. Kameror
p Det är 2,4 GHz trådlös sändare som eliminerar uppgiften att dra sladdar genom väggar och dörrpaneler för att få kameran och monitorn att "se" varandra. En trådlös registreringsskylt backup kamera systemet monteras på registreringsskylt hållare. En diskret kamera, kan den även ha ultraljudssensorer som gör att du vet om du får för nära föremål eller personer. Standarden objektiv uppfattning är ett stort 130-graders vinkel på ett vertikalt justerbart huvud. Mer pengar köper extra breda linser och större avstånd visning. Mini kameror har en yta så liten som storleken av ett kvartal och kan monteras direkt på metall eller glas. Den 90-graders vinkel lins har hög upplösning och exakt djupseende i ett vattentätt hölje.
Bildskärmar

Med massor av modeller att välja mellan, är den enda begränsande faktorn hur mycket utrymme du har i hytten och hur mycket pengar du vill spendera. Bildskärmar kan dash-monteras, installeras i ett solskydd, eller pre-wired in din backspegel. Tekniken som används är utformad med gör-det-självare i åtanke. Storlek varierar från små två-och-en-halv-tums skärmar till sju inches bred. Svart och vitt eller färg, de flesta enheter har högupplösta skärmar och ingångar för flera kameror. Bakgrundsbelysta kontroller för natten visning, kan skärmarna vara justerbara för förarkomfort. Backspegeln övervakningssystem finns på den övre delen av prisintervallet och har hög definition, låg reflektion, och låg bländning, och låter dig se flera kameravinklar samtidigt. De kan också ha ljudingångar och inbyggda högtalare, och kommer med en fjärrkontroll.
Tips och varningar

Läs alltid tillverkarens anvisningar innan du installerar bildskärmar och säkerhetskopiering kameror. Var medveten om att vissa kamerasystem är konstruerade för specifika fordon, så kontrollera vilket system din husbil tillverkaren rekommenderar.

Montera kameran så att den kan se kanten på din bakre stötfångare, eliminera alla blinda fläck i kameran- visningsområdet.

Vissa stater, i synnerhet, har lagar som förbjuder installation av synliga monitorer på instrumentbrädan eller i siktlinjen för föraren Kalifornien.

Lita inte på backup kamera och övervaka exklusivt. Använd dina sidospeglar även vid backning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117503.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.