Hur Ren Yamaha utombordsmotor Insprutare

Mer så än någon annan del av din Yamaha utombordare , dina bränsleinjektorer tar stryk varje gång du slår på din motor . Utan korrekt underhåll bränsleinsprutarna , som skickar förångas bränsle i motorns förbränningsrum , kan bli igensatt , vilket leder till en förlust i verkningsgrad , minskning av hästkrafter och sänkt gas körsträcka . Allt du behöver för att få jobbet gjort själv är ett bränsle injektor rengöring kit , processen är enkel och mycket mer ekonomiskt än att hyra en professionell . Den enda nackdelen att rengöra spridare på egen hand är att det måste göras oftare än om du tar det till en professionell . Instruktioner
1

Lokalisera tanklocket på din Yamaha utombordsmotor , och ta bort den genom att greppa den och vrida moturs . Se till att tanken är full. Om det inte är fullt , fyll det .
2

Häll en flaska injektor cleaner i tanken . Ju renare är en speciellt formulerad lösning för att rensa föroreningar och gunk ur spridarna .
3

tillbaka tanklocket genom att skruva den medurs tills den sitter fast . Starta motorn , så att dammsugaren för att gå igenom bränslespridare .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118560.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.