Hur man installerar ett Kopplingsöversikt RV Hem

Det säkraste och enklaste sättet att installera ett hem uppkopplingen för ett fritidsfordon eller RV, är att använda en leverans piedestal tillverkad för ändamålet. Supply piedestaler liknar de uppkopplingar på de flesta campingplatser, vanligen tillverkade med en inbyggd 50-amp uttag, en 30-amp uttag och en eller två 20-amp uttag. Lämplig storlek brytare är förinstallerade, och vissa har en användning meter och en påslagen ljus för att använda stativet när det är mörkt. De är väderbeständiga och helt fristående, upprättas så att en 50-amp-anslutning till piedestalen levererar alla försäljningsställen med sina rätta spänningar. Saker du behöver
Elektrisk verktygslåda
voltmeter 50-amp säkring
Typ UF-rated, fyra ledare sex-mätare tråd
RV piedestal
plast buntband
Clips (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera rutan breaker till hemmet. Öppna den yttre luckan och koppla huvudbrytaren till "Off". Huvudbrytaren är den översta, störst brytare, vanligen markerat som 100 eller 200 ampere. Ta bort de två skruvarna i botten av de döda-frontpanelen och lyft bort det, så testa att all strömmen använder din voltmeter till bro från den levande sidan till den neutrala sidan.
2

Installera en 50-amp dubbel-hot-polig brytare i en ledig kortplats. Använda Typ UF-rated, fyrledare sex-mätare tråd, koppla ihop de två 120-volts värmetrådar - en svart och en röd - till de sammansmälta skruvarna på brytaren. Det spelar ingen roll vilken färgade kabeln är ansluten till vilken terminal skruv. Anslut den gröna ledningen till marken bar och vita kabeln till neutral bussen.
3

Kör Fyrledarsystem kabel till platsen för hemmet RV hookup, använda plast buntband eller kabelklämmor för att placera den på ett sådant sätt att det varken är sårbar för skador och inte heller en snubbelrisk.
4

Skruva fallet framför den nya hem hookup piedestal och lyft bort den. Följ piedestal tillverkarens instruktioner för att korrekt ansluta ny körning av tråd från hemmets breaker rutan. Vanligtvis kommer det att vara tydligt märkt terminaler mot botten av sockeln, ett vardera för de svarta och röda varma trådar (fortfarande utbytbara), en för nolledare (oftast vit) och en för jordledningen (vanligtvis grön).

5

tillbaka den främre sockeln fallet och rutan breaker dead-frontpanel, växla sedan huvudbrytaren till "On." Använd en voltmeter inställd på 240 volt för att testa funktionen för varje uttag på RV hem hookup piedestal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117411.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.