Yamaha Timberwolf 250 Specifikationer

Yamaha Timberwolf 250 är en mindre terränggående fordon som ger föraren med ökad manövrerbarhet. Den Timberwolf 250 är utrustad med en främre och bakre last rack där ryttaren kan använda bungee stubin eller rep till remmen ner verktyg eller förnödenheter och transportera dem till avlägsna platser. Yamaha Timberwolf är en 2x4 terränggående fordon - endast bakhjulen får drivkraft från motorn. Motor

Yamaha Timberwolf 250 är utrustad med en luftkyld fyrtaktsmotor med elstart. Men om kallt väder dagar den elektriska startmotorn inte kan skapa tillräckligt med gnista för att starta ATV. Föraren kan använda pull start back-up som är standard på alla Yamaha Timberwolf ATV. Yamaha Timberwolf har en automatisk växellåda och fem växlar framåt, med back.
Suspension

Struts på framsidan av Yamaha Timberwolf förse ATV med möjligheten att absorbera de stötar som kan uppstå när du cyklar över ojämn eller ojämn terräng. Stagen besitter förmågan att röra sig nästan 5 inches för att absorbera stötar. Den bakre fjädring består av en svängarm med en enda stötdämpare för att hålla den bakre delen av Yamaha Timberwolf från att studsa utom kontroll. Undvik hög hastighet eller skarpa svängar eftersom denna ATV har en kort hjulbas på 44 inches.
Storlek

Yamaha Timberwolf 250 är en kompakt all-terrain fordonet. Den totala vikten av ATV när torr och ren är £ 438. Den ATV är 72 inches från den främre stötfångaren till bakre stötfångaren och cirka 40 inches bred. Från marken till toppen av sätet är 30 inches och 42 1/2 inches från marken till styret. Denna mindre storlek kan orsaka ett visst obehag för längre förare. Yamaha Timberwolf ATV bensintank rymmer upp till 2 1/2 liter vanlig gas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117794.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.