Hur vinterförbereder en 1998 Seadoo PWC GTX

Om du har ett fritidsfordon såsom en Sea-Doo PWC GTX vattenskotrar, är chansen att du måste vinterförbereder den för förvaring under vintern. När du vinterförbereder ett fritidsfordon, förbereder du motorn så att ingen av dess flytande eller delar frysa under vintermånaderna, säkerställa motorns funktion till våren. Saker du behöver
Bränsle stabilisator
Skiftnyckel
trädgårdsslang
Funnel
Bucket
frostskyddsmedel
Imma olja
Visa fler instruktioner

1

Ta din Sea-Doo ur vattnet och flytta den till ett område där du kan arbeta, t.ex. ett garage eller på uppfarten.
2

Avlägsna tanklocket och lägga till en 8 oz. flaska av bränsle stabilisator till bensintanken. Sätt tillbaka och dra åt locket ordentligt.
3

Starta motorn och låt den gå i ca 20 sekunder för att låta blandningen bränsle stabilisator med gasen. Detta gör att stabilisatorn flöda genom spridarna och förgasaren.
4

Leta tilloppsslangen som är ansluten till topplocket på motorn. Denna slang är ansluten till den vänstra sidan av cylinderhuvudet. Lossa klämman på slangen med en skiftnyckel, och sedan koppla loss slangen.
5

Anslut en liten del av slangen till vattenintaget i steg 4. Använd en trädgårdsslang med kontakten avskurna till slutet. Placera änden av slangen över inloppet kontakten på topplocket.
6

Placera en hink under spolning kontakten på akterspegeln. Sätt en tratt i slutet av trädgårdsslangen.
7

Starta motorn och låt den gå tills du ser vatten komma ut ur spol-kontakten. Börja hälla frostskyddsmedel i tratten tills du ser att det kommer ut ur spol-kontakten. Fortsätt att hälla frostskyddsmedel sakta i tratten.
8

Leta luften locket insugsljuddämparen som är på toppen av motorn. Dra ut stickproppen som är i mitten av locket. Se sidan 8 om 1998 Sea-Doo GTX RFI Användarhandbok för ett diagram över locket.
9

Spraya imma olja i insugningsljuddämparen locket tills motorn börjar spotta. Fortsätt att spraya tills motorn stannar för att se till att cylinderväggarna är belagda med imma olja.
10

bort trädgårdsslangen från topplocket och anslut vattenslangen.
11

Upprepa denna process om det finns en annan motor på din Sea-Doo PWC GTX.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117621.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.