Hur man reparerar mjuka golv i en RV Travel Trailer

Eftersom RV resor släpvagnar hålls ofta i områden med hög luftfuktighet, och används ofta där det finns en hel del atmosfäriska salthalt, de är benägna att fukt och salt skador. Interiören är särskilt utsatta för fukt, och bara en enda blötläggning kan orsaka sönderfall av spånskivor som används för att bygga golv. Det är detta långt mer än att ruttna som kan orsaka golv att kännas mjuk under fötterna. Om ansamling har inträffat ännu en gång, från en VVS-läcka eller från regn kommer in, är det troligt att en fullständig ersättning av golvet i detta område kommer att bli nödvändigt. Prompt reparation är viktigt att hålla din husbil funktionsdugliga. Saker du behöver
Wide brytjärnet
Permanent märkpenna
Stud locator
Electric drill
Cutting Tool Review Måttband
Marine plywood isolering
golvvärme (tillval ) katalog försänkare
Deck skruvar
Golvbeläggning
matta tröskel bar
Visa fler instruktioner
1

flytta runt hela inredningen i din RV resa trailer, testa golven överallt för en mjuk känsla och noterar de platser på en roughed-out planlösning. Var särskilt vaksam kring slide-outs, platser där VVS är ovanför golvet såsom i kök och badrum, och hela din sötvatten tank om det är inuti.
2

Lyft bort dina golvbeläggningar ovan de mjuka områdena. Ibland kan du få ett brett pry bar under ett hörn av mattan, så länge det grundligt torkas ut, och rulla den bakåt medan du flyttar brytjärnet bakåt och framåt för att bryta limmet. Limmet kommer förmodligen ha mjukats genom vattnet. Golvplattor och linoleum är oftast omöjligt att lyfta ut i återanvändbara. Addera 3

Använd din permanent märkpenna för att göra en vågig linje som följer utsidan av området med golvet som känns mjuk, som ofta också svullna. Använd din stud locator för att hitta närmaste golvvärme stöd i alla fyra riktningar, gör sedan fyra linjer som markerar ut en fyrkantig ruta runt den vågiga linjen. Rita en annan uppsättning av fyra rader 1 tum utanför den första rutan, denna andra rutan är din styckning linje
4

Kontrollera noga för skruvar, spikar och andra metallföremål i skogen längs såglinjen.. Om du hittar något som de måste tas bort, eftersom de kan bli farliga flygande projektiler om du fånga dem med din skärverktyg. De kommer också att avtrubba din klinga.
5

Borra ett hål i golvet där det inte finns några undergolv stöd, och mäta tjockleken av spånskivor. Justera bladhöjd av din skärverktyg till att mätning. Du gör detta genom att justera bladet höljet om du använder en cirkelsåg, genom att justera huvudet djup om du använder en sticksåg eller genom justering av klingskydd om du använder en tigersåg.
6

Följ dina skärlinjerna exakt. Den ersättande Panelen kommer att göra en mycket snyggare passform om alla de skurna linjerna är raka och alla hörn är perfekt räta vinklar. Lyft ut kvadraten av mjuka golv och du kommer se att en 1-tums läpp golvvärme stöd har skapats runt hålet. Använd din måttband för att lära sig den exakta tjockleken av ljudet golvet runt kanterna och se till att du köper ersättningsmaterial som är exakt samma.
7

Använd marin-plywood för att ersätta panelen för att förhindra eventuella framtida vatten som kan komma in från att göra samma mängd skador igen. Mät din hål, överföra mätningarna till lagret och skär den en gång göra döda raka linjer och helt fyrkantiga hörn. Innan du sätter in, kontrollera golvvärme isolering och ersätta den med en jämförbar isolator om fukten har gjort det missfärgat eller tömd.
8

Drop din nya panelen på plats. Det bör passa utan horisontell rörelse i någon riktning och sitter fast på 1-tums läpparna på exponerade fyra golvvärmen stöd. Borra ett hål försänkt pilot var 6 inches och säkra skikt panelen på plats med hjälp av behandlade skruvar yttre trall. Lay nya golvbeläggningen enligt tillverkarens anvisningar.
9

Installera en bar matta tröskel över skarven mellan den nya golvbeläggningen och RV Travel Trailer ursprungliga golvbeläggningar. Detta kommer att dölja arbetet på ett attraktivt sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118309.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.