Hur Wire en Switch Trailer Breakaway

Alla vagnar med elektriska bromsar måste ha en utbrytning byta till bromsarna om släpet lossnar från dragfordonet. Många äldre trailers kommer inte utrustade med en utbrytning switch. Om du äger en gammal trailer, är det lätt att installera en utbrytning switch. Köp ett kit som innehåller växeln, ett batteri och en batterilåda. För släpvagnar som redan har en on-board batteri, är en utbrytning switch kit inte nödvändigt. Saker du behöver
Solderless rumpa kontakter
Solderless ringkopplingskretsen
Scotchlok kontakt
Eltejp
5/16 grova gängade bultar (3 inches lång) katalog Självborrande 3/4 tum # 10 skruvar
Electric drill
5/16-tums borr
Solderless kontakt pressverktyg
14-gauge fordonsindustrin primära tråd
Visa fler instruktioner
1

Välj en plats att montera brytaren trailer utbrytningen. Det ska placeras på släpvagnen tungan med kabeln vänd framåt, kabeln måste kunna dras rakt. Montera omkopplaren på släpet med en självborrande skruv genom hålet i fästet fliken.
2

Montera batterilådan innanför släpfordonsram på en skyddad plats. Batteriet är utrustat med fyra 5/16-tums hål, men det är bara nödvändigt att använda två av dem. Montera bultarna diagonalt från varandra. Placera rutan och markera hålen, ta bort lådan och borra hålen. Om släpet har en on-board batteri, hoppa över detta steg.
3

Installera en lödfri ringkabelsko på utbrytningen batteriets negativa tråd. Skrapa färg från ett litet område nära batterilådan. Fäst ringen terminalen till den nakna fläcken med en självborrande skruv.
4

Anslut en ledning på släpet utbrytningen byta till utbrytningen batteriets positiva tråd. Utför skarven med en lödfritt skarvförbindning. Om det behövs, förlänga denna tråd med 14-gauge fordonsindustrin primära tråd och lödningsfria rumpa kontakter. Tejpa alla anslutningar med eltejp. Om den släpvagn som redan har ett inbyggt batteri, är det endast nödvändigt att förlänga kabeln från utbrytningen omkopplaren till batteriets pluspol.
5

Leta trailern kontakten är blå kabeln som levererar ström till elektriska bromsar. Du kanske måste skära i släpvagnskablage är mantlar för att hitta tråden. Anslut utbrytningen switchens andra ledningen till den blå tråden med en Scotchlok kontakt. Om det behövs, förlänga kabeln från trailern utbrytningen switch med 14-gauge fordonsindustrin primära tråd och lödfritt kontakter.
6

Testa utbrytningen omkopplaren genom att dra i kabeln tills isolerande fliken avlägsnas från brytaren . Släpvagnsbromsar ska låsa upp. Se till att sätta isolerande fliken hela vägen tillbaka i växeln efter att ha utfört detta test. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117449.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.