Hur man byta olja i en Honda Foreman

En Honda Foreman är en All Terrain Vehicle (ATV) som är inställd för tung terrängkörning. Honda Foreman har låsning differentialer som gör denna ATV att gå från bakhjulsdrift till 4 wheel drive. Honda Foreman ATV är ett lämpligt jakt ATV samt en ranchägare. Motorerna i Honda Foreman varierar från modell till modell, men oljan förändras processen är densamma för alla Honda Foreman ATV linje. Den typ av motorolja är lika för alla också, men den mängd som används kommer att vara olika för olika motorstorlekar. Saker du behöver
Oljetråg
Standard spärrfunktion set
insexnyckel
Honda 4-takts motorolja
Visa fler instruktioner
1

Parkera Honda Foreman på plan mark och lämnar motorn igång i 5 minuter för att låta motorn värmas upp. Placera spilloljekärl under vevhuset avtappningspluggen. Stäng av motorn.
2

Avlägsna avtappningspluggen från undersidan av vevhuset med spärrfunktion set. Låt motoroljan rinna in i oljetråget. Byt tändstift till botten av vevhuset och dra åt pluggen med spärrfunktion set.
3

Ta bort den lilla skruven från sidan av vevhuset med hjälp av insexnyckel. Ta bort locket märkt med "OIL" från toppen av vevhuset. Sätt tratten i hålet där oljan locket var.
4

Häll Honda 4-takts motorolja i tratten tills oljan börjar komma ut ur hålet där den lilla skruven var på sidan av vevhuset. När oljan börjar komma ut ur hålet, sluta hälla och sätt tillbaka skruven. Ta bort tratten och ersätta oljan locket till toppen av vevhuset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117633.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.