Hur man bygger en lastbil Camper med isolering och en Porta-potta

En lastbil Camper är en löstagbar och utbytbar kapsling monterad på sängen av en pickup, avsedda för användning som camping boende. Bygga en lastbil husbil måste prioritera säkerheten, genom att när ansluten till trucken och pågår i husbil skalet - i dagligt tal kallas för en mössa - cannot blåsa av fordonet. Utöver detta, säkerhet och väderbeständighet är nästa prioriteringar. De flesta användare kommer att kräva åtminstone en rudimentär 12-volts lampor-och-power system, medan andra kommer att installera en komplett 120-volts tjänsten. VVS är en annan faktor som kan utformas för att uppfylla byggherrens specifika behov. Isolering och en fungerande kemisk toalett är två punkter flesta byggare och användare skulle inte vilja vara utan. Saker du behöver
Snickeri Toolkit Review VVS Toolkit Review Isolering
Glue
Porta-potta
Visa fler instruktioner
1

Användning styva isoleringspaneler att förhindra kyls eller värms luft överföring till utsidan av lastbilen husbil. Folie bakomliggande paneler rekommenderas. Tänk på vad extrema temperaturer isoleringen måste ta itu med, och gör ditt köp därefter. Om lastbilen husbil ska användas för isfiske eller en utforskning av Everglades, behöver du material med en högre termisk resistans värde, som kallas en "R-Rating," än om du planerar att campa i mer tempererade platser.
Sida 2

Följ tillverkarens handlingar som åtföljer de isoleringsskivor, som normalt utförs som en dekal någonstans på varje panel. Typiskt processen kommer att vara att mäta varje plats du behöver en panel eller en del-panelen, sedan klippa det till storlek och fäst den på insidan av husbil skalet med en godkänd lim.
3

Välj ett fristående kemisk toalett, i vardagligt tal kallas en Porta-potta, handel utanför den relativt begränsade utrymmet tillgängligt för dig i en lastbil husbil med så stor utflöde lagringskapacitet som du kan rymma. Bestäm en plats för Porta-potta som ger avskildhet för användaren men tillåter fortfarande dess enkel borttagning, så att det kan dumpas och spolas på ordentligt utrustade bensinstationer och campingplatser utan att behöva flytta en hel del annat material som lagras i sommarlägret toppen.
4

Installera och konfigurera Porta-potta enligt tillverkarens anvisningar. Vanligtvis kommer detta att innebära att säkra Porta-potta så att den inte kan röra sig när lastbilen är på väg, och ge en gardin /skenaggregat som möjliggör sekretess när du använder enheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118313.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.