Hur att dra en husbil med en klass A Semi Truck

A-Klass fritidsfordon (husvagnar) är den största familjen av RVs.Some är mer än 40 meter lång. Coach omvandlingar väger många ton. Följaktligen, dragande en A-klass RV med en halv lastbil kräver speciella färdigheter. I vissa fall är särskilt tillstånds krävs också eftersom en bogserad A-klass kommer att vara en obromsad belastning. Din entreprenör bör vara expert förare och en specialiserad RV dumprar. Han kommer att ha en särskild "låg-boy" trailer och en full uppsättning av extra belysning och anordningar för att säkra din RV. Ta följande steg innan du lämnar över din RV. Instruktioner
1

Kontrollera att din entreprenör har en myndighet som utfärdats av Förenta staternas Department of står och är licensierad för interstate dragande av den federala regeringen. Föraren skall bära ansvarsförsäkring för laster upp till 250.000 pounds, vilket täcker förlust och skada på minst $ 1 miljon. Din entreprenör bör bindas mot förluster som orsakas av något fel, inklusive hans eget.
2

Kontrollera att din RV inte bryter mot bestämmelser i någon plats där det kommer att bogseras. Vanligtvis kommer bogserat belastning längre än 43 meter, bredare än 8 fot ½ eller högre än 13 fot ½ kräver särskilda tillstånd.
3

Lämna inga värdesaker inne i RV. Stuva och säkra allt inuti fordonet. Stäng och lås alla dörrar, lådor och fönster. Töm vatten och spillvattentank. Lämna bränsletanken så nära att tömma så praktiskt.
4

Se till att din bil är i skick för att dras om det kommer att bogseras på sina egna axlar. Däcken ska ha tillräckligt mönsterdjup och vara ordentligt pumpade. Svansen, broms, sväng och sidomarkeringsljus måste alla vara funktionella och ren. Axellager och hjullager måste vara ordentligt smord. Stäng och lås takventiler. Stuva och låsa markiser. Överbelasta inte interiören. Detta kan orsaka att din RV för att överträffa Gross Rating Vehicle Weight (GVWR).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118240.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.