Reese Hitch Monteringstrådar Instruktioner

Reese är en tillverkare av dragkrokar för rekreationsändamål trailers eller vändskivor. Ett femte hjul släp kräver en dragkrok som monteras i sängen eller bagageutrymmet i dragfordonet, vanligen en tung pickup. Konventionella resor släpvagnar kräver en fördelar vikten hitch att monteras baktill på dragfordonet. Oavsett vilken typ av lås, måste korrekta hookup rutiner följas för säker bogsering. Saker du behöver
4 stoppklossar (vändskiva) katalog måttband (vändskiva)
Visa fler instruktioner
Vändskivskoppling
1

Chock båda sidor av släpets hjul för att förhindra varje rörelse när du ansluter skumt. Sänk bakluckan på dragfordonet (om tillämpligt) och backa upp det på framsidan av vagnen. Mät från marken till toppen av skidplate på femte hjulet skumt med dragfordonet med ett måttband.
2

Mät från marken till basen av trailerns femte hjul hitch stift med ett måttband. Använd släpets domkrafter och antingen höja eller sänka den främre delen av vagnen så denna mätning är ½ tum till 1 tum lägre än mätningen tas på skidplate. Addera 3

Skjut femte -wheel jack handtaget i dragfordonet mot baksidan av fordonet, vilket tar bort handtaget från spåret. Säkerhetskopiera dragfordonet så trailerns femte hjul stift in i öppningen i den bakre delen av skidplate på femte hjulet skumt. Fortsätt säkerhetskopiera långsamt tills käftar skumt spärren på vagnen femte hjul stift automatiskt.
4

Placera dragfordonet i parken och dra åt handbromsen. Kontrollera för att se till att det inte finns något spelrum mellan släpplåten på hitch och basen av hitch stift på släpet och att kroken handtaget är tillbaka i sitt spår. Upprepa spände proceduren om det finns plats eller handtaget är fortfarande ur spåret, eftersom skumt inte ansluta ordentligt.
5

Försök att dra bogsera fordonet framåt något för att testa skumt anslutningen. Upprepa skumt proceduren om fordonet drar ifrån lätt. Dra in de främre trailer jack och ta bort stoppklossar om dragfordonet inte flytta, vilket indikerar en bra anslutning.
Vikt Distribuera Hitch
6

Höj framsidan av trailer genom att vrida handtaget på vagnen tungan jack medurs.
7

Tillbaka dragfordonet upp till framsidan av trailern så skumt bollen är direkt under trailern koppel. Sänk framsidan av trailern med tungan jack helt. Skjut enheten koppel låsningen på släpet fram tungan. Kör bogsera fordonet framåt bara tills dragfordonet och släpvagnen är i en rak linje.
8

Höj domkraften trailer tungan så släpet tungan och baktill på dragfordonet höjs.

9

Sätt de större ändarna av de två pinnarna i spåren på varje sida av dragkrok på dragfordonet. Rotera varje vår bar mot släpvagnen tungan. Sätt den horisontella änden av stången i fästet på släpet tungan tills den sitter ordentligt. Upprepa för resterande våren bar. Höj jack trailer tungan mer om staplarna inte kommer att radas upp med fästena på släpvagnen tungan.
10

Sänk trailern uttaget och fortsätta att vrida handtaget tills den är helt indragen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118075.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.