Återställa påhängningshöjder Travel Trailers

påhängningshöjder resor släpvagnar har en förhöjd främre delen försedd med ett hänge, 18-hjuling-stil skumt. Deras anslutning till ett dragfordon görs i sängen - centralt mellan bakaxeln och hytten - inte på en vanlig stötfångare mount. Detta system möjliggör en mycket större brutto släpvagnsvikt, så femte hjul tenderar att vara mycket större än konventionella vagnar. Av denna anledning är en fullständigt återupprättande sannolikt att vara en komplex, tidskrävande och dyr process. Ändå, med tillräcklig framförhållning och förberedelse kan projektet vara givande och resultera i en trailer anpassas efter dina specifika behov och smaker. Saker du behöver
rutat papper Review, Digital kamera
Mekanik Toolkit Review Electrical Toolkit Review Snickeri Toolkit Review Material som krävs
Visa fler instruktioner

1

Skapa en lista med kontakter som kommer att hjälpa till med enskilda aspekter av restaurering. Delta fritids visar bilhandeln och gå några Internet-baserade entusiast grupper, varav många organiserar eller sponsra evenemang som syftar till att hjälpa personer som är intresserade av restaurering. Lär dig så mycket som möjligt. Använd rutat papper att skriva ned planer och anteckningar, och ta digitala bilder av färdiga och delvis färdiga projekt.
2

Börja fysiska restaurering genom att ta itu med eventuella strukturella problem som det femte hjulet kan ha. Börja med taket och arbeta nedåt, eftersom lösa eventuella vattenläckage är första prioritet. Om återförslutning aluminiumpaneler med stål skruvar, använd en butyl-baserade sealer - inte silikon - vilket minskar elektrolytisk korrosion. Säkerställ stödbanden och rails som upprätthåller den strukturella integriteten av väggarna är sunda, och lösa eventuella problem med ersättningsmaterial eller genom att använda en epoxiförening att återuppbygga torr ruttnade trä. Om mjuka fläckar upptäcks i golv, byta paneler från bjälke till bjälke - inte bara i små områden
3

service den femte hjulet skumt, axlarna och bromsar, och alla. andra externa komponenter som kan påverka användningen av det färdiga projektet. Byt hjullager och packa hubbar. Om en generator är monterad, serva sina mekaniska komponenter och spola bränsletanken. Kontrollera chassi skenor för tecken på rost, och behandla korroderade områden med rostomvandlare och en icke-strukturerad flaket liner.
4

Arbetet på utsidan av släpet. Har färger blandas på en specialist färgleverantören genom att ta in prover av originalet, de kan arbeta från bitar så små som en 1/2-tums torg. Använd oljebaserade färger och blanda i en borsta tillsats som gör att färgen torka utan penselavtryck. Re-krom matt trim. Ha en låssmed re-key dörren och last lås bay som nycklarna har förlorat.
5

Testa VVS för sundhet genom att ansluta den femte hjulet till en stad vattenförsörjning, sedan reparera eller ersätta skadade rör och rördelar. Om släpet har en 120 - eller 12-volts säkring ombord, ersätta den med brytare paneler. Säkerställa nya ledningar är upp till koden genom att ha en behörig elektriker inspektera den färdiga installationen, och helt förnya chassit 12-volt system från Hitch tillbaka. Använd alla nya rör och rördelar för att återställa propan systemet.
6

Ta pentryt och badrummet aktuell med nya inventarier och inredning. Byt gammaldags Formica arbetsytor med nya material, och byt urkärnade speglar. Har nya gardiner och överdragsklädslar gjort med de gamla som mönster. Montering nya skåp och kapslingar garderob är oftast lättare och mer tillfredsställande än att uppgradera gamla med nya gångjärn och lås.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118597.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.