Hur att bogsera en Scamp Trailer

Ludde har att göra små, aerodynamiska resor släpvagnar sedan 1972. Den Ludde är lätt, tåligt, och kan dras av mindre, mer bränslesnåla fordon. Den Ludde lätta vikt kan hänföras till glasfiber kropp konstruktion som är ansluten till en lätt stålram. Ha bästa möjliga campingtur genom att veta hur man förbereder och bogsera Ludde ordentligt. Saker du behöver
lastfördelande Hitch
2-tums DRAGKROK
Skiftnyckel
Måttband
rörtång
Visa fler instruktioner
1

Ha en lastfördelande skumt installerat på din bogsera bilen på din Scamp återförsäljare. Försäkra skumt är klassade för minst 2000 pounds. Fäst en 2-tums hitch bollen till hitch och dra åt med en skiftnyckel i medurs riktning. Se till att Hitch bollen höjden är 18 inches från marken. Har din återförsäljare göra justeringar i skumt om det behövs.
2

Veva skumt uttaget på din Scamp i medurs riktning för att höja tungan till drygt 18 inches från marken. Använd ett hjälpprogram för hjälp och säkerhetskopiera din bogsera fordon, rada upp skumt bollen till Ludde på tungan. Stanna när DRAGKROK är direkt under tungan. Placera dragfordonet i park och sänka Ludde på tungan genom att vrida hitch jack vev i moturs riktning tills uttaget är helt indragen. Dra åt justermuttern på tungan i en medurs för hand tills den sitter.
3

Anslut Ludde säkerhetskedjorna till bilens dragkrok med hjälp av de inbyggda i hål. Anslut sele släpvagnskablage till bilens ledningar kärl, vanligen beläget nära skumt. Stäng av Ludde på gasolflaskan genom att vrida regulatorventilen i moturs riktning.
4

Slå på din bogsera fordonets belysning och kontrollera funktionen av alla dina Ludde ljus. Se till Ludde på bakre stabiliserande domkrafter är helt indragna genom att vrida på justerskruvarna nötter i en medurs med den medföljande vev.
5

Kontrollera din Ludde på färskvatten och spillvattentank är tomma före komma i gång. Anslut avlopp linje till avlopp kontakten på vänster sida av släpvagnen och töm innehållet i en godkänd RV dumpa station genom att dra ut handtaget. Tryck handtaget på när du är klar dumpning och stuva slangen.
6

Kontrollera objekt inuti släpet och förvaringsutrymmen är ordentligt förpackade så att de inte kommer att förändras under resan. Se till Ludde på posten dörren är fullständigt stängd och låst. Sitt i förarsätet i din bogsera fordon och justera speglarna så att du kan se ner på sidorna av din Ludde.
7

Stopp efter de första 200 miles efter att få i gång och kontrollera din Ludde hjulnav för hög värme genom att hålla handen nära centrum av hjulet. Dra åt Ludde muttrarna med en rörtång i medurs riktning. Dra åt muttern på tungan i medurs riktning för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117564.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.