Hur man rengör mögel Av en Camper

De fällbara delar av pop-up campare är sårbara för mildewing om husbilen sätts i förvaring med utsträckta sektionen indragen, och med fukt instängd i duken. Mögel i någon husbil kan vara resultatet av taket läcker som gick obemärkt förbi. Mögel - en typ av mögel som gör bäst i värme och fukt - är lätt att ta bort, men fläckar kvar kan vara envis. Proprietary hushåll mögel rengöringsmedel kan bleka färgen från duken, så måste särskild försiktighet iakttas för att använda rätt kemikalier. Saker du behöver
Stiff Bleach borste
(tillval) katalog Tvättsprit (tillval) katalog ren trasa
Sponge
Visa fler instruktioner
1

Höj sträckande delen av en pop-up husbil på en plats där det kan torka ut helt. När tyget har torkat, borsta den kraftigt med en ren, torr hård borste för att ta bort så mycket av mögel som möjligt.
2

Blöt en svamp i vatten, krama ur den och häll på tvättsprit torka sedan duken med svampen för att avlägsna ytan mögel.
3

Scrub envisa mögel fläckar med din hård borste, denna gång dränkts i ett tvättsprit /vatten lösning av en del tvättsprit till nio delar vatten. Var mycket noga med att inte lägga så mycket stöds påfrestning på duken att det tårar,. Ha ett intresseföretag monter inne i pop-up husbil och spänna det område du arbetar med genom att hålla upp en plan bit kartong som du kan trycka mot

4

Skölj duken ordentligt efter tvättning. Det kan vara nödvändigt att skrubba skölj sedan delar av pop-up top en i taget, eftersom tvättsprit /vattenlösningen ej bör tillåtas att torka tillbaka in i duken. Använd en trädgårdsslang för denna process, inte en högtryckstvätt, eftersom högtryckstvättar kan skada duken eller dess sömmar.
5

Använd en blekmedel lösning för att ta bort mögel och fläckar från hårt och utvändiga ytor. Späd blekmedel enligt instruktionerna på flaskan och torka över ytorna med en ren trasa. Bär alla lämpliga skyddskläder, inklusive glasögon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118353.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.