Wiring Vägbeskrivning för Dexters Bromsar Trailer Axel

Dexter bromsar avsedda för trailer applikationer och elektronisk bromskontroll utrustning finns i sju och 10-tums storlek, och speciellt konfigurerad för att passa vänster och höger sida av axeln. Oavsett storlek och orientering, är de två trådarna fabriken anslutna till hubben är svart och vit, den svarta kabeln ger ström till elektromagneten, och den vita kabeln går till jord. Om kablarna färgas på olika sätt, har de varit eftermonteras och navet kommer att behöva tas bort för att bestämma vilken tråd går till magneten och som till jord. Saker du behöver
Rengöring lösning
Ren, våt trasa
Wire strippor
Lödning kit
Shrink-wrap isolering kit
Visa fler instruktioner
1

Rengör båda trådarna vid varje bromsat nav på släpvagnen med en åtta-till-en utspädning av diskmedel tvättmedel. Skölj genom att torka trådarna med en ren fuktig trasa.
2

Använd kabelskalare för att ta bort en 1/2-tums isolering från varje tråd. Då vrider de blottade trådarna mellan fingrarna för att skapa täta, rep-liknande flätor.
3

Route en vit 10-gauge wire från läget för varje bromsat nav till platsen av rundan sju-polig skumt kontakten ansluten till släpvagnen tungan. Upprepa beredningsprocessen ovan vid varje tråd ände.
4

Route en blå 12-gauge wire från läget för varje bromsat nav till platsen av rundan sju-stifts skumt kontakten ansluten till släpvagnen tungan . Upprepa beredningsprocessen ovan vid varje tråd ände.
5

Tvinna de blå trådarna och de svarta trådarna på varje bromsade nav, sedan använda en lödning kit för att göra varje koppling och en shrink-wrap kit till isolera den. Tvinna de vita trådarna ihop vid varje bromsat nav och upprepa processen för att gå. Följ varje körning av tråd till släpvagnen tungan med hjälp av en plast tråd slips ungefär tio inches att fästa ledarna där de inte är sårbara för skador. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118532.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.