Hur man testar baklyktorna på en Trailer

Federala och lagstiftning krävs bakre belysning på släp när dragfordonets lampor lyser samt lampor som tänds när bromsarna på dragfordonet tillämpas. Federala lagar kräver också lampor blinkers för alla släpvagnar och och bakljus markör på släp över 80 inches bred. Det är viktigt att se till att din trailerns belysningen fungerar korrekt och du bör testa din släpvagn lampor innan du tar den på vägen. Saker du behöver
Fordon med matchande trailer elektrisk kontakt
Helper Review Känd goda glödlampor
testlampa eller multimeter
Visa fler instruktioner
1

Anslut släpet till dragfordonet. Fordonet måste ha en socket trailer kontakten på kontakten på släpvagnen.
2

Vrid bogsera fordonets belysning på och sedan titta på vagnens baklyktor och sidomarkeringsljus om sådan finns. Notera eventuella lampor som inte tänds.
3

Ha en hjälpare trycka bogsera bilens bromspedalen medan du observera stopplyktor på baksidan av släpet. Tändningsnyckeln kan behöva vara i läge "ON" för det här testet. Notera eventuella stopplyktor som inte tänds.
4

Be din hjälpare att vrida vänster blinkers på. Startnyckeln måste vara i läge "ON" för det här testet. Efter att ha observerat den vänstra lampan blinkers på släpvagn för korrekt funktion, upprepa detta test med rätt blinkers.
5

Använd en skruvmejsel för att ta bort linsen på de ljus som inte lyser. Avlägsna lampan genom att trycka in något och vrida den motsols. Det enklaste sättet att kontrollera om en dålig lampa är att ersätta det med ett fungerande glödlampa.
6

Probe mittkontakten i lampsockeln med en testlampa eller multimeter, om byte av glödlampa inte lösa problemet. Testet ljus eller multimeter måste vara inställd på rätt spänning skalan för att bestämma att 12 volt är närvarande. Ingen spänning i centrum kontakt indikerar ett problem i släpvagnskablage som måste hittas och repareras innan släpet på vägen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117811.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.