Hur man tar bort bränslepumpen från en Yamaha Golfvagn

Yamaha Ydra gasdrivna golfvagn har en 11,4-hästkrafter fyrtaktsmotor, främre oberoende fjädring, 64,6-tums hjulbas, bak hydrauliska stötdämpare, plats för två passagerare i den högsta topphastighet på 15 miles per timme. Yamaha Ydra innehåller också en standard fyra års fabriksgaranti. Den externa bränslepumpen installerat på din golfbil förlitar sig på de undertryck i motorn för att fungera korrekt. Ta bort den defekta bränslepumpen på din golfbil är en lätt uppgift, förutsatt att du har rätt verktyg till hands. Saker du behöver
nåltång
Maskeringstejp märkband
eller penna
Ratchet och metriska socket set
Visa fler instruktioner
1

Ansök golfbil s parkeringsbromsen genom att trycka den lilla pedalen märkt "P", som ligger på den övre vänstra sidan av den stora bromspedalen med foten.
2

Lyft nedre sittdyna mot framsidan av fordonet att exponera motorrummet.
3

Undersök den övre delen av bränsletanken och placera ventilen bränsleavstängning, intill tanklocket. Vrid ventilen bränsleavstängningsventilen medurs för att blockera flödet av bränsle till motorn.
4

Sänk sätet nedåt och starta motorn. Låt motorn för att bränna bort överflödigt bränsle kvar i förgasaren och bränsleledningar som ansluter till bränslepumpen.
5

Slå på tändningen till läge "Av" och höja den nedre sittdyna för att exponera motorrummet. Leta upp bränsleledningen ansluten till toppen av bränslepumpens avstängningsventil, monterad nära tanklocket.
6

Följ bränsleledningen och lokalisera den lilla montering bränslepump installerad i motorrummet. Bränslepumpen har två fästbultarna, tre anslutningar linje och en rund bostäder.
7

Label varje slang med en markör eller penna och en liten bit maskeringstejp. Märkning varje slang eliminerar förvirring när du installerar en ny bränslepump.
8

Ta bort de två bränsleledningar och enda vakuum linje från bränslepumpen. Du behöver utöka slangklämmorna på varje rad med en tång nål näsa innan du drar ledningarna av bränslepumpen församling.
9

Ta bort de två skruvarna som håller bränslepumpen till motorrummet, användning av en lämplig storlek uttag. Ta bort den gamla enheten bränslepumpen från motorrummet för att slutföra processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118530.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.