Ta reda på Bolt Pattern på ett hjul

Du vill köpa ett nytt hjul för din bil, lastbil eller trailer och du har ringt en lokal däck återförsäljare att beställa en, bara för att höra, "Vad är det för bultmönster?" Nu vad gör du? Bultmönster? Vad är det? Enkelt uttryckt, det är avståndet mellan reglarna som håller hjulet på fordonet. Det är lätt att bestämma bulten mönster på ett hjul. Allt du behöver är ett måttband. Saker du behöver
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Räkna hålen i hjulet. Wheels har mellan fyra och åtta fästhålen (mer på stora lastbilar).
2

Bestäm bultmönster på en fyra-hål hjulet genom att mäta avståndet mellan centrum av två motstående bulthål. Ett exempel på en fyra-hål bult mönster skulle vara en fyra-on-fyra bult mönster. Detta indikerar fyra hål med en motstående mätning av fyra inches.
3

Mät avståndet från mitten av en monteringshål på baksidan av monteringshål två hål ifrån den för att avgöra bult mönster på en fem-hål hjulet. Samma fyra tum mätning här skulle vara en fyra-on-fem bultmönster.
4

Fastställande bulten mönstret för en sex-håls hjulet sker på samma sätt som en fyra-hål hjul . Mät avståndet mellan mittpunkterna på de två motstående monteringshål.
5

Mät avståndet mellan mittpunkterna på två motstående hål att bestämma bultmönster på en åtta-håls hjulet. Detta är samma som på en fyra-eller sex-håls hjulet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117445.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.