Hur man installerar en vinsch på en Honda Rancher 2007

Den 2007 Honda Rancher är en stor ATV gjord för att användas på ranch eller gård. ATV har en kraftfull motor med mycket vridmoment. Allt som du behöver för att lägga en vinsch är redan installerat på Rancher. Allt du behöver göra är att montera vinsch och tråd det. Inga speciella verktyg behövs och montera vinschen tar dig mindre än en timme, även om du har någon erfarenhet och har aldrig installerat en innan. Saker du behöver
Winch kit
Ratchet socket
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Placera monteringsplattan bakom grillen och fäst den med konsolerna som följde med vinschen. Dra åt alla fästskruvar med ett Ratchet och uttag tills de är handkraft.
2

Placera vinschen på monteringsplattan och skruva på med bultarna som följde med vinschen. Dra åt bultarna med spärrfunktion.
3

Montera vinschen strömbrytare på styret som motsvarar din dominanta hand. Använd fästena för att fästa den på styret och skruvmejsel för att dra åt skruven. Leda brytarledning upp till switchen och föra in kabeln i kontakten på switchen. Dra åt kontakten med hjälp av skruvmejseln.
4

Guide vinschen makt tråd till batteriet längs ljuset tråd väg. Lossa kontakten på batteriets kondensatorn och för in strömkabeln i kontakten. Dra åt kontaktens skruvar för att fästa strömkabeln till kondensatorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117701.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.