Hur summerize ett skoterspår

När den långa kalla och snörika vintern slutar, är det dags att sätta snöskotern undan och förbereda den för nästa vinter bruk. Spåren är de delar av snöskotern som rider längs snön för en jämn och mjuk gång. De måste vårdas på ett visst sätt så att de kan användas igen nästa snö säsong. Få din ide skoter redo för sommaren kräver enkla verktyg och lite tid. Saker du behöver
Jacks eller cementblock
Wrench
Rostskydd spraya
Visa fler instruktioner
1

Rest snöskotern på domkrafter eller cementblock så spåren är helt upphöjd från marken. Se till att kontakterna eller blocken använder stötfångarna för stöd inte spåren.
2

Leta spännskruvarna på framsidan av varje spår, på utsidan av fordonet. Om du har två uppsättningar av spår på varje sida av snöskoter, kommer det att finnas två skruvar på vardera sidan.
3

Lossa spännskruvarna till vänster med en skiftnyckel i den mån de kan gå. Detta kommer att ta bort trycket på spåren och förhindra sprickbildning under sommaren.
4

Inspektera insidan och utsidan av spåren för smuts, löv och annat skräp. Dra ut alla sopor som du hittar med handen så att den inte fastna där.
5

Ansök rostinhibitor spraya över varje metallklämmor på insidan av spåren. Se till att sprayen mättar klippen för bra skydd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117900.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.