Så monterar du ett Venom Winch på en Rincon

Honda Rincon 680 modellen levereras lager med en främre stötfångare redo att montera Venom vinsch på den. Om du inte montera Venom vinsch korrekt, då vinschen kommer svika dig när du är ute på gården, jakt, viltvård eller på banorna. Du kommer att behöva läsa bruksanvisningen som medföljer Venom vinsch för drift och monteringsanvisning. Saker du behöver
Thread Ratchet tätningsmedel
satt
Wrench
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Placera Venom vinsch på framsidan stötfångare av Honda Rincon fyrhjuling. Placera den högra monteringsfästet runt den övre främre stödstången på höger sida av den främre stötfångaren. Sätt gängtätning på bulten, och sedan in fästskruven i fästet precis tillräckligt för att hålla fästet och vinschen på plats.
2

Placera vänster fäste runt det övre främre stödet bar på vänstra sidan av den främre stötfångaren. Sätt gängtätning på bulten, och sedan in fästskruven i fästet precis tillräckligt för att hålla fästet och vinschen på plats. Dra inte åt fästskruven tills alla fästen och fästskruvar är på plats.
3

Placera höger fäste runt det nedre främre stödet bar på höger sida av fronten stötfångaren. Sätt gängtätning på bulten, och sedan in fästskruven i hållaren. Upprepa detta steg för den nedre vänstra sidan av vinschen.
4

Dra alla Monteringskonsolen s fästskruvar med Ratchet set och skiftnyckel. Se till att skruvarna är mycket snävt och säkrade till konsolerna. De bultar och fästen är vad stöder vinschen under hela sitt liv.
5

Bly nätkablarna på Venom vinsch bakom främre stötfångaren, längs insidan av framskärmarna, under bensintanken och in i fack under sitsen att batteriet är inrymt i.
6

Lossa batterikablarna med motsvarande skruvmejsel och ta bort kablarna. Placera vinschen kraftkablar på motsvarande elanslutningar - pluskabeln till den positiva anslutningen (+) och den negativa kabeln till den negativa anslutningen (-). Byt Honda Rincon kraftkablar till deras motsvarande anslutningar på batteriet och dra åt låsmuttrarna på batteriet med skruvmejseln.
7

Vrid Honda Rincon på, och testa nya Venom vinsch för att säkerställa att Venom vinsch fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117544.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.