Bogsering Instruktioner för en Polaris ATV

Om du vill ta din Polaris utanför stigen och den vägen är många miles på vägen, måste du veta hur man bogsera din ATV. På vissa Polaris modeller, det finns ett galler vakt medan andra modeller inte är så utrustade, så det bästa sättet att bogsera Polaris är att ansluta din bogsera rem till mitten av framaxeln basen. Du kommer också att behöva ett dragfordon kan säkert dragande vikten av Polaris. Du behöver
Tow rem
Tow fordon
Show More Instruktioner
en

lokalisera mitten på framaxeln framför gastank och under styret. I mitten av axeln kommer att vara där höger och vänster styrarmarna träffas på kontakten mellan de två kontrollgrupperna.
2

Loop en bogsera rem runt kontakten i mitten av axeln, placera raka änden genom hålet på den motsatta änden. Om din bogsera rem har en krok, sedan när du har loopas remmen runt kontakten, låsa kroken på bandet för att säkra det på plats. Addera 3

Tillbaka dragfordonet till framför Polaris. Guide den motsatta änden av bandet till dragfordonet bakre änden. Anslut bandet till sissy bar på baksidan av dragfordonet om dragfordonet är en annan ATV. Anslut bandet till stötfångare eller ram om dragfordonet är en lastbil.
4

Starta motorerna i både Polaris och dragfordonet. Flytta bogsera fordonet framåt något för att dra åt bogsera rem. Som bogsera fordonet rör sig framåt, ge Polaris gasen så att båda fordonen rör sig med samma hastighet. Ryck inte bogsera rem medan du flyttar Polaris.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117652.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.