Felsökning Trailer slide-outs

En släpvagn som inkluderar en slide-out mekanism kan vara bekvämt för dig så länge det fungerar. Eftersom mekanismen vanligtvis kommer att kontrolleras av elektricitet från ett batteri system, det finns många olika typer av frågor och problem som kan uppstå. Om du upptäcker att din trailer slide-out inte fungerar, det finns flera felsökning tekniker som du kan prova för att räkna ut problemet. Instruktioner
1

Titta på spänningen i batteriet som lägger fram den kraften för slide-out trailer. De flesta slide-out trailer behöver minst en 12-volts batteri, så spänningen behöver anpassa sig till behoven hos din släpvagn.
2

Kontrollera brytaren att trailern slide-out är ansluten till . Vänd på strömbrytaren för att se om du har en trasig säkring.
3

Undersök hydrauliska bränslenivå. Om det är lågt, då din släpvagn slide-out inte kommer att fungera. Under släpvagnen
4

Crawl att inspektera säkerhetsstiften. kopplingar och kugghjul. Om någon av dessa är trasig eller skadad, då den mekaniska funktionen av slide-out trailer förmodligen inte kommer att fungera korrekt.
5

Undersök sidorna av slide-out trailer medan du är under . Något så enkelt som föremål fångats i mekanismen kan sakta ner eller förhindra den från att röra sig helt och hållet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118718.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.