Polaris RZR specifikationer

Grundades 1954, är Polaris Industries en amerikansk tillverkare av snöskotrar, golfbilar, ATV, och side-by-side UTVs. Polaris erbjuder UTVs i sin Ranger linje, och Ranger RZR är unik för Ranger-serien. Polaris proklamerar RZR, läsas som Razor, att vara branschens enda spår-kapabla UTV. Den RZR sporter många funktioner som gör den kapabel att leva upp till detta påstående. Motor

2011 Polaris Ranger RZR 800 är utrustad med en vätskekyld 760cc high-utgång fyrtakts in-line twin motor med överliggande ventiler. Varje cylinder har två ventiler, för totalt fyra ventiler. Denna motor har elektronisk bränsleinsprutning, med en 40 mm insprutare. Den RZR 800 motorn har en elektronisk tändning och en elektrisk startmotor. Hålet åtgärder 80 mm, medan stroke är 76 mm. Motorn har ett kompressionsförhållande på 10.1:1.
Transmission & Drive

RZR har en steglös automatlåda, med hög-och låg-växel intervall, neutral, back och en parkeringsbroms. Kraftöverföringen sker till hjulen med kardandrift. Den RZR är utrustad med en On-Demand drivlinan system som gör det möjligt för föraren att välja mellan äkta fyrhjulsdrift och tvåhjulsdrift som situationen eller sina optioner infall.
Suspension & Brakes

Framhjulen om 2011 RZR är utrustade med oberoende dubbel A-arm suspension med en förspänning justerbar gaffel, krängningshämmare och 9 inches av resor. Bakhjulet funktioner oberoende rullade dubbel A-arm suspension, med två justerbara stötdämpare, justerbar fjäderförspänning, krängningshämmare och 9,5 inches av resor. Den RZR har också fyra hjul hydrauliska skivbromsar med dubbla lopp främre bromsok. CVT transmissionen innefattar ett läge parkeringsbroms.
Hjul & Däck

både fram-och bakhjul 2011 RZR är tillverkade av stansad stål och har en diameter på 12 inches. Framhjulen är försedda med Maxxis 25 x 8-12 däck, medan de bakre hjulen är utrustade med Maxxis 25 x 10-12 däck.
Mått & Kapacitet

Den 2011 Polaris Ranger RZR 800 är 103 inches lång, 50 inches bred och 69 inches hög. Hjulbasen mäter 77 inches, och RZR rensar marken på 10 inches. Den har en torrvikt av 945 pund, och kan bära upp till 7,25 liter vanlig blyfri bensin. Sängen rutan mäter 22 inches lång, 42 inches bred och 10 inches hög, med en kapacitet på 300 kg. Den totala lastkapacitet av RZR är £ 740, och det är i stånd att bogsering £ 1500. Den använder en standard 1,25 tums mottagare skumt. Den RZR rekommenderas för högst två ryttare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117839.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.