Hemlagad Camping Trailer

Varför nöja sig med bara ett par av dina favorit bekvämligheter camping med dig, när du kan få nästan allt inklusive diskbänken? Bygg din egen husvagn innebär att du får göra reglerna, sova i komfort och kanske spara några tior på vägen. Om du älskar kvalitetstid i naturen, kan en hemmagjord husvagn vara den perfekta DIY-projekt för dig. Välj ett tema


Innan räckhåll för svetsaren, ta en penna och sitta ner och fundera på hur du planerar att använda din husbil. Tänk timmerstuga om du är på väg till fjällen, eller ceder shack om det av till New Englands stränder. Även om du måste skala ner dina planer när du börjar bygga, skissa på sommarlägret i dina drömmar.
Välj dina Bekvämligheter

Nu när du har ditt tema , göra en lista över alla måste-ha bekvämligheter. Sova för två och bord plats för fyra är vanligt, men du kanske behöver mer sovutrymme om du carting runt barn eller vänner. Tänk på vad du behöver för att laga mat ute och njuta av lägerelden, och se om du kan skapa sittplatser och bord som kan göra dubbel tull. Fristående badrum är en stor lyx, men de lägger vikt, underhåll och kostnad, så fråga dig själv om en bärbar enhet är ett bättre alternativ. Värme och kyla, matförvaring och områden prep, ventilation, belysning och underhållning, och även Windows kommer alla måste noga övervägas.
Planera din layout
< p> En stor husbil måste ha en bra layout. Tillverkarnas webbplatser erbjuder obegränsade variationer att inspirera dig, men ta dig tid att göra dina egna skisser för att få en one-of-a-kind look som passar ditt tema. Gör utskärningar av dina större bekvämligheter som din säng, soffor och matplats och flytta dem runt i dina skisser som du skulle ordna ditt vardagsrum.
Tänk vikt
Campers

få tunga snabbt som du lägger in alternativ och redskap. Din bogsera fordon kommer att ha en maximal rating som du inte kan överskrida --- och du kommer att behöva lämna dig ett fönster på flera hundra pounds om du kommer dragande människor och ytterligare redskap i fordonet. RV tillverkarna gå mycket långt för att hålla skåp och fixturer lätta. Plywood, till exempel, är fortfarande otroligt stark i tunna bredder. Addera Återvunnet LÖPVERK

Du kan köpa ny löpverk och montera din ram från början, men du kan också börja med en begagnad släp släpvagn eller gammal husbil. Återvinning begagnad utrustning kan netto du en hel del och massor av extra delar. Dörr församlingar, fönster med skärmar och otaliga andra små delar och fixturer kommer med alla gamla utslitna sommarlägret. Kontrollera att du har en professionell inspektera och rekonditionera din begagnade utrustning. Trailers behöver regelbunden hjul-lager och tätningar underhåll och det enda sättet att vara säker på din serviceintervall är att starta nytt som ny ägare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117496.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.