Hur du installerar en mobiltelefon med en Jeep Wrangler JK

JK Wrangler är den nyaste all - terrain fordon som tillverkas av Jeep . Jeep JK Wrangler är utformad för att uppfylla alla fordonets ägarens behov vare sig i stan eller terrängförhållanden i oländig terräng . En av de nyaste funktionerna som finns i Jeep JK Wrangler är hands - free mobiltelefon drift . Från och med 2007 kom alla Jeep JK Wranglers utrustad med en inbyggd Parrot Bluetooth som ansluter till ägarens mobiltelefon . Instruktioner
1

Ta mobiltelefon ut till Jeep JK Wrangler . Gå till menyn för inställningar på telefonen och hitta Bluetooth alternativet .
2

Ange den förvalda koden som tillhandahölls med Parrot Bluetooth för att synkronisera mobiltelefonen med inbyggd Bluetooth . Slå på Bluetooth för data mobiltelefon för att börja överföra till Bluetooth . Addera 3

Vänta medan adressboken från mobiltelefonen överförs automatiskt till Bluetooth . När detta steg är klar , kommer Bluetooth erkänna alla de telefonnummer som visas i mobilen .
4

Ställ in röstaktiverad uppringning på mobilen för att ha samma funktioner när du använder Bluetooth. Parrot Bluetooth kommer automatiskt att slås på när Jeep JK Wrangler är i bruk . Att tala ett röstkommando till Bluetooth kommer att resultera i telefonnumret som rings upp automatiskt för säker och bekväm handsfree- uppringning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117916.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.