HAULMARK 6x12 Trailer Specifikationer

När du hör ordet HAULMARK, kanske du tänker på gratulationskort, men stavningen säger allt. HAULMARK är ett amerikanskt företag med huvudkontor i Indiana som tillverkar och säljer släpvagnar konstruerade för att dra motorcyklar, snöskotrar, terrängfordon, bilar eller bara om någon annan typ av last. Den 6-för-12 fot HAULMARK är en stötfångare-pull släpvagn, vilket innebär att den har en kopplare som ansluts till en dragkrok på baksidan av dragfordonet. Mekanisk

6-för-12 HAULMARK har en 2-tums kopplare som har en £ 5000 kapacitet. Ramen är helsvetsad 2-av-3-tums stålrör. Axeln har en effekt på 2,980 pounds och är upphängd med enstaka bladfjädrar på varje sida. Standarden radialdäck storlek är ST205/75R15 C.
Boxkonstruktion

lastlåda har ett golv från 3/4-tums plywood. Sidoväggen stöd placeras 16 inches på mitten. Dimensionerna hos sidodörren är 32 inches med 60 inches. De vanliga dubbla bakdörrar är 60 inches hög och spänner över hela 6-fots bredd av släpvagnen. Den främre kåpan på toppen av lådan är tillverkad av 0,080-tums gjuten aluminium. Aluminium fendrar monterade på sidorna av lådan under varje hjul är standard.
Alternativ

6-by-12 HAULMARK inbyggt släp finns med bredare, 32-tums sidodörr till en extra kostnad. Också frivilligt är en 24-tums metall stenskydd som är monterad på den nedre främre delen av vagnen. En extra höjd version av trailern finns tillgänglig som lägger 6 inches av takhöjd. Ytterligare höjd finns också i 6-tums steg. Valfria kromad främre hörn paneler klä upp släpet. Det finns också 12-volts inre takbelysning med ett 12-volts brytare och en takventil som har en vev-öppna luckan. En nedfällbar ramp dörr på baksidan, i stället utanför dörrar, finns på extra kostnad. Ett reservdäck med ett reservdäck montering är också tillgänglig. Addera Exteriörfärger

6-by-12 HAULMARK trailer finns i flera bakad-på färgerna. Svart, Indigo Blue, Cargo, mörkgrå, Champagne Beige, Silver Frost, Schneider Orange och Victory Red är färger mot extra kostnad via standard Polar White.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118133.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.