Hur man bygger nya skåp i klass C Husbil

I de små ramarna för en C-Klass husbil, inventarier och rördelar vanligtvis har flera användningsområden. Skåpväggar kan vara kanaler för kablar, kan sparka paneler vara plenum kanaler för värme-eller kylsystem och garderob back-panelerna kan dölja VVS eller propan rörledningar. Anpassade installatörer erbjuda både individuell och prefabricerade tv och underhållning skåp systemet, arbetsstationer, ugn och lagerhus kylskåp. Däremot kan en behörig hushåll Handyman med omfattande snickeri, rörmokeri och elektriska färdigheter göra betydande förbättringar till en klass-C husbil så länge som betydande planering går in i projektet. Om byte av skadade eller föråldrade enheter platsen är förutbestämd, men om du försöker att skapa mer garderob eller lagringsutrymme överväga smala springor bredvid sängar för skjorta garderober och cubbyholes nedanför fixturer för lådor eller dörrar skåp. Saker du behöver
Hushållens Toolkit Review Omonterade skåp
Component material för scratch tillverkning (tillval) katalog Fasteners
Visa fler instruktioner
1

Tänk på vikten av eventuella inköp. Vare tillverka egna nya frysdiskar från scratch eller ändra flat-pack (färdiga att montera) enheter, avvägningen alltid måste vara att kvaliteten på de material mot den totala påverkan på totalvikt och bränsleekonomi. Även material som massiv ek paneler och bänkskivor i marmor är önskvärda, kan deras vikt effekterna bli för stor.
2

Ta bort de gamla skåpen om byte eller frigöra utrymme du kommer att använda om du installerar original rördelar. Ta hylla parentes, väggmonterade lampor och fönster stöder dressing.
3

Använd en stud locator hitta där din stödbanden och laterala balkar finns, och markera dem med en permanent tuschpenna . Använd en tråd locator att upptäcka där rör eller kablar kan vara begravd i väggarna, och markera dem med en annan färgad permanent märkpenna. Se till att du kör några fästelement till de platser där de nedgrävda rör och ledningar.
4

Kontrollera djupet av de nya skåpen motsvarar redan existerande möbler runt dem. Husbil tillverkare använder ofta skåp som är av normal hushållens sida till sida bredd och topp-till-botten höjd, men trimma sida, övre och nedre panelerna för att minska back-to-front djup. Om tillverka dina egna skåp eller anpassa omonterade enheter, dubbelkolla djupet och förändra din installation som behövs.
5

Konsultera din instruktionsbok eller kontakta tillverkaren av husbilen för att lära sig det material som används för att skapa dina väggar. Sammansatta väggar prefabricerade från en extern hud, en styv central isoleringspanel och ett internt fanér kan vara robust nog att stödja relativt lätta skåp. Om dina väggar stöds av fasta dubbar du kan borra hål och skruva direkt till dem. Om din husbil stöds av ihåliga metall hoops och balkar pressade av stål eller aluminium slang, kan du kanske att borra i dem och använda fjäderaktiverad expanderande fästelement utformade för sheetrock väggar att hänga betydligt mer tyngd.
6

Följ tillverkarens monteringsanvisningar som levereras med din nya omonterade skåp, eller tillverka en egen med hjälp av ljus, styva två och två reglar för att bygga en stomme och plywood för paneler. Använd hålen försänkta pilotprojekt för skruvarna så att du inte kommer att plocka dina kläder i framtiden när ockuperar nära gränserna för en C-klass RV. Färdiga trä dörrar och paneler exteriör kan hämtas från alla hem förbättring lager. Använd försänkta fästen för att undvika att fastna på deras exponerade huvuden i nära gränserna för klass C husbil. Se till att alla lådor och skåpdörrar är försedda med lås eller klämmor för att förhindra dem flyga öppen under färd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117430.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.