Hur man lägga till en extra Black Water Tank till en RV

Den svarta vatten-anläggning tank ett fritidsfordon rymmer avloppsvatten från toaletten tills det kan dumpas i ett avloppssystem. RVers kan förlänga avlägsna camping tider genom att öka mängden av sådant avfall som kan lagras. En extra tanken är det enda sättet att uppnå detta eftersom de komplexa system som installeras under husvagnar inte tillåter utrymme för montering av en permanent extra tank. En bärbar tank fäster behållartanken s dumpventil. När fyllda, lagrar tanken antingen avfall eller kan användas för att överföra det till en soptipp station. Saker du behöver
Bärbara extra svarta vatten Beslag tank Mössor och slang
blekmedel och vatten
Visa fler instruktioner
1

Välj en bärbar ytterligare uppsamlingstank dimensionerad för att passa dina syften. Tillverkad av formblåst polyeten, som säljs komplett med ett avlopp slang och resor /förvaring parentes är mest praktiskt. Återförsäljaren kan kalla det en "blå tank" eller "hänger tank."
2

Kontrollera att avloppet kopplingsbeslag är desamma som på din RV.
3

Köp en tank med en flottör ventil, vilket utesluter spill vid påfyllning. Detta är särskilt önskvärt när det handlar om svart vatten.
4

Tänk på vad hjulen kommer att vara tillräcklig för terräng du tänker att det ska täcka. Köp en tank med större, mer robusta hjul och gummidäck om vägarna mellan ditt läger och närmaste dumpa station kommer sannolikt att vara starkt spårig eller lerig.
5

Bestäm vilken handtag hake måste du bogsera den extra tanken till en soptipp station. Om du använder ett vägfordon eller en fyrhjuling, välj ett handtag som passar dragkulan. Om bogsering för hand, välja ett handtag med ett mjukt grepp.
6

Öva med rent vatten innan du använder tanken för att lagra eller transportera avloppsvattnet. Dumpa och skölj din svarta vattentanken som vanligt, sedan skölj den med en 10 procent blekmedel, 90 mix procent vatten. Töm ombord tank i ytterligare en tank, bogsera den extra tanken till en soptipp station och töm den. Läs om hur den extra tanken handtagen när den är fylld, och hur man kan undvika obehagliga stänk vid påfyllning och tömning det.
7

spola extra svart vattentank regelbundet. Använd samma blekmedel /vatten mix. Bär skyddsglasögon och kläder, samt en långärmad tröja.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118184.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.