Hur du fyller på en lastbil Camper

Din lastbil husbil är ditt hem hemifrån på jakt, fiske och camping resor. Många campare är helt fristående med en spis, kylskåp, badrum och säng, som erbjuder komforten av ett hus när du är på resande fot. Innan du kan njuta av din husbil, måste du ladda den på din pickup. Denna uppgift kräver mindre än 20 minuter av din tid och lite tålamod. Saker du behöver
Camper tie downs (installerad) katalog Camper vantskruvar
Visa fler instruktioner
1

Få i din pickup, rada upp med framsidan av sommarlägret och backa upp det så nära du kan. Avsluta lastbilen, och höja sommarlägret upp med de medföljande kontakterna. Med början i den bakre, sakta lyfta domkrafterna 2 till 3 inches i taget. Upprepa detta i framsidan av sommarlägret tills det är 2 till 3 inches ovanför pickup sängen.
2

Säkerhetskopiera din lastbil långsamt tills den är helt under sommarlägret, mycket uppmärksam på att hålla den som rakt som möjligt. Säkerhetskopiera tills framsidan av husbil vidrör truckens hytt. Sätt pickup i "Park", stänga av den och trycker på parkeringsbromsen.
3

Avsluta lastbilen och sänka uttag 2 till 3 inches i taget, med början i fronten, tills husbil sitter i flaket. Dra jacken.
4

Börja i fronten, och placera en krok av en vantskruv i hålet i din pickup tie ner, och den andra kroken i öglan på sommarlägret. Dra vantskruven så mycket som möjligt, och upprepa detta steg för alla fyra slips nedgångar. Gå tillbaka och dra åt alla vantskruvar när du har anslutit dem alla, se till att det är så tätt som möjligt. Anslut kablaget kommer ut ur din lastbil till sommarlägret ingång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117870.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.