Hur att skarva en 4-vägs Platt Vehicle kontakt i en Bakljus

När du dra en släpvagn, behöver den bakljus, blinkers och bromsljus. En platt-fyra kommer med kablar bifogas skarva in den bakljus kablage av ditt fordon. Du vill rådfråga din diagrammet fordon ledningar för att hitta de rätta kablarna, och använd snap-lock kopplingar att göra skarven. Förvara den färdiga kontakten i bagageluckan på en bil eller lagringsutrymmet för en SUV. Vid körning med släpvagn, kan du stänga bagageluckan eller bakdörr över tråden och tätningslist i vehcile kommer att skydda den. Saker du behöver
(4) Snap-lås skarvar
Visa fler instruktioner
1

Öppna ett snäpplås skarv och placera den över kabeln som går till höger bakre blinkers av ditt fordon. Placera den gröna ledningen från 4-vägs platt fordon kontakt i skarven och knäppa igen den.
2

Öppna ett snäpplås skarv och placera den över kabeln som går till vänster bakåt sväng signal på ditt fordon. Placera den gula ledningen från 4-vägs platt fordon kontakt i skarven och knäppa igen den.
3

Öppna ett snäpplås skarv och placera den över en tråd som går till parkeringen lamporna i ditt fordon. Placera den bruna kabeln från 4-vägs platt fordon kontakt i skarven och knäppa igen den.
4

Öppna ett snäpplås skarv och placera den över en tråd som går till chassit marken i din fordonet. Placera den vita kabeln från 4-vägs platt fordon kontakt i skarven och knäppa igen den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118362.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.