Hur man tar ut tanken på en Honda 300 4x4 ATV

Bränsletanken på en Honda TRX 300 4x4 ligger framför sätet, under plast karosseridelar. Plasten Karosseridelar fäst vid ramen av Honda ATV medelst bultar. För att komma åt och ta bort bränsletanken, ta bara de främre panelerna och de fyra skruvar som håller fast de främre panelerna till ramen. Honda använder vanligtvis en 11 mm bult, men det kan ändras mellan modellerna. Saker du behöver
Ratchet uppsättning
Five-liters hink
Spetstång
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de fyra skruvarna som fäster den främre högra och vänster karossdelar till ramen. Skruvarna kommer att vara i fri sikt längs kanten av panelen. Använd Ratchet och motsvarande storlek uttag från spärrfunktion inställd för att ta bort skruvarna.
2

Dra den främre högra och vänstra karosseridelar utanför ramen av Honda. Vrid gas ventilen mellan bränsletanken och förgasaren till "Off". Addera 3

Placera fem-liters hink under förgasaren. Med en tång, komprimera den lilla metallklämma som håller bränsleslangen till toppen av förgasaren. Dra slangen bort från förgasaren och töm ut bränslet i en hink.
4

Använda en spärrfunktion set, ta bort de två skruvarna som håller bränsletanken till ramen på toppen av bränsletanken. Dra bränsletanken utanför ramen av Honda ATV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117798.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.