Hur du ändrar luftfilter på en 1984 Honda Goldwing GL1200

Den GL1200 Goldwing producerades av Honda 1984-1987 som ersättning för den tidigare 1100 cc Goldwing modell. Ökningen av cylindervolym som den redan behöriga Goldwing med en liten ökning av effekt, vilket gör att motorcykeln att andas långa sektioner av motorvägen med lätthet. Som en del av ett regelbundet underhåll schema, rekommenderar Honda en fullständig ersättning av Goldwing luftfilter var 12.000 miles. För det mesta, kan byte av luftfiltret göras utan verktyg. Dock kommer Luftfjädring-utrustade modeller kräver avlägsnandet av den inbyggda kompressor innan du tar bort luftfiltret. Saker du behöver
14 mm skiftnyckel
14 mm socket
Hylsnyckel
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lift motorcykeln på dess centrum står och låt den svalna i minst 10 minuter.
2

Lås upp falska tanklocket förvaringsfack, med tändningsnyckeln. Lyft på locket till sin fullt upplyft läge.
3

nå in i förvaringsfacket, lyft sedan det inre facket. Dra säkringen lådan ur säkringshållaren och flyttar den åt sidan.
4

Dra den högra luckan som sitter under sadeln, av motorcykelns ram för hand. Ta bort luftslangen fäst till toppen av den högra framgaffeln ben, med hjälp av en 14 mm fast nyckel. Ta bort luftslangen från bakfjädringen luft montering, placerad bakom höger fotsteg. Avlägsna luften rördelar från kompressor, som ligger i den falska bränsletanken förvaringsfack, med hjälp av en 14 mm hylsa och en hylsnyckel. Koppla Luftkompressorn elektriska anslutningar, dra sedan kompressorn ur förvaringsfacket. Detta gäller bara för luftfjädring utrustade Goldwing modeller.
5

Skruva luften lock vingmutter, beläget i centrum av förvaringsfacket. Lyft luften rutan täcka ut ur facket, sedan blåsa ut eventuellt damm eller skräp i luften rutan, med hjälp av tryckluft. Dra ut luftfiltret ur luften rutan.
6

Skjut det nya luftfiltret över centrala luftskåpet monteringsbulten. Installera luften lock och skruva fast vingmuttern på plats.
7

Placera kompressor i den falska bränsletanken förvaringsfack. Återanslut kompressorns elektriska kontakten. Sätt tillbaka luften kopplingar till kompressorn, sedan åt passbultar till 18 foot-pounds, med hjälp av en momentnyckel. Skruva luftslangarna på toppen av den högra framgaffeln ben och den bakre fjädring luft montering. Skjut den högra sidoluckan i kragarna knutna till motorcykelns ram. Detta gäller bara för luftfjädring utrustade Goldwing modeller.
8

Skjut säkringsdosan i säkringslådan hållaren. Placera den inre fack i förvaringsfacket, sedan sänka locket. Tryck ned locket tills det låses på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111611.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.