Hur ställer jag in klockan på min Harley?

Harley Davidson motorcyklar är några av de mest ikoniska motorcyklar runt om i världen. En klocka är införlivat hastighetsmätaren färddator på många konstruktioner. Du kan ställa in denna klocka med justeringen knappen på baksidan av hastighetsmätaren så du kan berätta när du är på cykeln. Harleys kan också innehålla handspak mount klockor eller klockor radio. Instruktioner
Hastighetsmätare Klocka
1

Leta hastighetsmätaren knappen på baksidan av hastighetsmätaren. Tryck på den tills klockan visas på den mittersta displayen.
2

Tryck och håll in knappen på baksidan av hastighetsmätaren tills klockan börjar blinka. Tryck på knappen för att växla mellan 12 och 24 timmars klockor. Tryck och håll in knappen för ditt val bekräftas. Klockan kommer att gå vidare till timme inställning.
3

Tryck hastighetsmätaren knappen upprepade gånger för att ställa in "Hour" tid. Håll knappen för att bekräfta inställningen. Upprepa denna procedur för "Minute" inställningen. Efter att du har bekräftat inställningen av minuterna, kommer klockan att återgå till normal visning. Du kan sedan trycka på hastighetsmätaren för att bläddra mellan "Klocka", "Mätarställning", "Trip A" och "Trip B" visas.
Handspak Mount Klocka

4

Dra stammen på klockan ut.
5

Vrid spindeln att ställa in rätt tid på klockan.
6

Tryck stem tillbaka in för att starta klockan.
Klockradio
7

Tryck och håll "Mode"-knappen i två sekunder för att komma till "Inställningar"-läge.
8

Tryck på "Clock" display-knappen. Välj "Hours". Använd knapparna "Up" och "Down" för att ställa in timme.
9

Tryck på "Protokoll" select-knappen. Använd knapparna "Up" och "Down" för att ställa in minuterna på klockan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111452.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.