Hur laddar jag ett batteri för en HD-motorcykel

De flesta Harley-Davidson motorcyklar hus sina batterier i ett av två lägen:? Antingen under sätet eller i ett batteri låda på sidan av ramen. Åtkomst till en Harley-Davidson motorcykel batteri för en snabb uppladdning är inte komplicerat, dock lite försiktighet krävs för att förhindra en katastrofal kortslutning, vilket kan skada både dig och din motorcykel. Detta projekt kan genomföras på mindre än 15 minuter med några verktyg och en god kvalitet batteriladdare. Saker du behöver
Hylsnyckel och uttag
stjärnskruvmejsel
Batteriladdare
Visa fler instruktioner
1

Lyft bort batteriet lock till komma åt batteriet på en Dyna-eller Sportster-serien motorcykel. För en Softail eller Touring modell, bort sadeln för att komma åt batteriet. Ta bort tummen skruven från baksidan av sätet med en flat skruvmejsel. Ta bort skruvarna på sidan av sitsen med en hylsnyckel och dra sätet från motorcykeln.
2

Dra gummistroppen bort spärren fliken på batterilådan eller fack. Koppla bort den negativa kabeln från batteriets terminal med en stjärnskruvmejsel. Ställ den negativa kabeln åt sidan, bort från motorcykelns ram och motor. Koppla den positiva kabeln från batteriet med en stjärnskruvmejsel. Dra ut batteriet ur batterifacket låda eller fack.
3

Anslut batteriet till en batteriladdare. Kläm fast laddaren positiva kabeln till batteriets pluspol. Kläm fast laddarens negativa kabeln till batteriets minuspol. Vrid på batteriladdaren. Låt batteriet laddas tills laddaren indikerar full laddning. Ta bort laddaren negativa tråd, då den positiva kabeln från batteriet.
4

Installera batteriet i motorcykelns batteri låda eller fack. Skruva den positiva kabeln på batteriets pluspol med en stjärnskruvmejsel. Skruva den negativa kabeln på batteriets minuspol med en stjärnskruvmejsel.
5

Byt batteri lock eller sits, efter den omvända metoden för borttagning.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107438.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.