Hur att rengöra en Goldwing GL 1800 Vindruta

Den Goldwing är en full-dress touring motorcykel som erbjuds av Honda. Den Goldwing infördes som en 1975 modell, men kom inte med en fabriksmonterad bålen och sadelväskor tills 1979 års modell. Cykeln gick igenom många förändringar och uppgraderingar motorn genom åren tills GL1800 infördes som en 2001 modell. Honda omarbetat GL1800 i sin helhet, och gjorde standard en ny 1,8 liters motor, som var större än motorerna i vissa ekonomi bilar. Plasten vindrutan i din GL1800 är föremål för repor om det inte rengörs ordentligt. Saker du behöver
frottéhandduk eller tvättlapp
Hink med rent vatten
Plast vindrutan renare
bomullstyg
Visa fler instruktioner
1

Mätta en frottéhandduk eller tvättlapp med rent vatten från en hink.
2

Torka frotté över vindrutan i en upp och ner eller från sida till sida rörelse. Undvik att använda en cirkelrörelse eftersom detta kommer så småningom skapa virvlar på vindrutan.
3

Låt vattnet sjunka ner de torkade insekter och andra föroreningar på din vindruta för några minuter.

4

Torka vindrutan igen med frotté för att flytta till uppmjukade väg skräp från vindrutan. Vrid ur trasan i rent vatten och åter blöta och torka av vindrutan igen om det behövs för att ta bort envisa torkas på buggar.
5

Spray en plast vindrutan rengöringsmedel direkt på vindrutan medan den fortfarande är våt. Torka vindrutan i en upp och ned eller sidledes rörelse tills det är torrt med en mjuk bomullstrasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107154.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.