Hur man lägger in en Kopplingskabel på en Honda CRF80F

En sträckt eller trasig koppling kabel är en vanlig företeelse på en Honda CRF80F dirt bike och är lätt fast med en ersättare kabel. Tack vare den relativa enkelheten i denna mindre dirtbike, kan ta bort och ersätta kopplingskabeln göras på några minuter utan behov av verktyg. Var noga med att noga märke till hur den ursprungliga kabeln är dragen genom motorcykelns styre och ram, eftersom den nya kopplingen kabeln kommer att behöva följa samma väg för att hindra den från att binda. Saker du behöver
kabelersättning koppling (Honda del # 22870-KN4-A60)
Visa fler instruktioner
1

Förbered kopplingshandtaget och kabel skaderegleraren på vänster styret. Skruva vajerns justering medurs tills den sitter mot kopplingshandtaget abborre. Vrid kopplingen justeringsbult och låsmutter som behövs för att rikta in spåren skurna i kabeln justeringsbult och låsmuttern med skåran skuren i kopplingshandtaget abborre.
2

Slip Den nya kopplingen kabelns fat änden i spärren på undersidan av kopplingshandtaget och dra kabeln genom kopplingshandtaget abborre och kabel justeringsbult. Vrid vajerns justering och låsmuttern något att fästa kabeln.
3

Dra kopplingen kabeln genom styrningen oket och ramen till höger sida av motorn.

4

Leta kopplingshandtaget på baksidan av den högra vevhuslock, strax ovanför motorns oljepåfyllningslocket. Anslut kabelns pipan änden i kopplingshandtaget s räfflad anslagsfliken.
5

Vrid bulten kopplingen justeringen på vänster handtag moturs för att sträcka kopplingen kabeln. Dra kabeln tills kopplingshandtaget kan dras en åttondels tum ifrån kopplingen abborre utan ingrepp av kopplingen. Skruva justeringsskruven s låsmuttern medsols tills den sitter ordentligt mot kopplingshandtaget abborre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107253.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.