Hur man borrar Bafflar på en Stock Harley ljuddämpare

"Loud rör rädda liv" är en vanlig fras hörs i motorcykelkörning samfundet, där oviljan avgaserna på en motorcykel är starkare och mer öron-fångst än hornet som levereras som standard med cykeln. Men för det mesta är det högt, lågt avgasljud resultatet av eftermarknaden modifieringar som de flesta produktionsanläggningar motorcyklar är begränsade till en viss ljudnivå under produktion. Gör din motorcykel ljud större och starkare genom att ta bort mellanväggarna från ditt lager Harley avgaser. Saker du behöver
1/2-tums skärande borr
Handhållna borr
Vise
Shop trasor
Hylsnyckel
gummiklubba (tillval) katalog
Visa mer instruktioner
1

Se din bruksanvisning för att avgöra hur avgasrören är ansluten till din Harley-Davidson. De flesta cyklar har två muttrarna som håller varje rör vid cylindern och två skruvar på varje rör som håller de bakre-to-frame fästen.
2

Ställ din motorcykel på sin cykelställ eller centrum står så att den inte välta eller tippa medan du arbetar.
3

Använd en lämplig storlek hylsnyckel för att ta bort skruvarna som håller avgaserna till motorcykeln. Separera avgassystemet från cykeln helt. Täck över utsatta motordelar medan du arbetar.
4

Kläm avgaserna i ett skruvstäd täckt med en trasa för att skydda kromfinishen av rören.
5

Använd en 3/8-tums skärande bit på din handhållna borrmaskin för att borra igenom den första och andra bafflar på insidan av avgaserna. Avgassystemet har vanligtvis tre eller fyra skärmar. Lämna minst en på plats så att du inte behöver åter-jet, eller kalibrera, förgasaren när du installera rören.
6

bort avgassystemet från skruvstäd. Vänd rören upp och ned och smälla dem med handen eller en mjuk gummiklubba för att slå ut eventuella kvarvarande metall skärvor.
7

Återkoppla avgaserna till cykeln med bultarna avlägsnats tidigare. Kontrollera att alla skruvar är åtdragna och eventuella metall packningar eller brickor är i sina rätta ställen.
8

Starta din motorcykel och lyssna på den nya mullret av avgasljud.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106114.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.